Espresso koffiemachines Limburg

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, levert betaalbare en kwaliteits espresso koffiemachines voor bedrijven en instellingen in geheel Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffiemachines zijn van Nederlandse makelij (Veromatic) en dus betrouwbaar met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Met onze espresso bonen koffiemachines spelen we in op de huidige trend: de roep om kwaliteitskoffie niet alleen in de thuissituatie maar ook op de werkvloer. Wij leveren espresso koffiemachines aan zowel kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer. Als u op zoek bent naar een andere koffiemachine, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij leveren koffieautomaten met alle zetmethoden.

Totaalleverancier uit Limburg

Naast betaalbare en betrouwbare espresso koffiemachines leveren wij:

 • Cup-a-Soup automaten
 • frisdrankautomaten
 • vers- en zoetwarenautomaten
 • waterkoelers

U kunt bij ons ook terecht voor alle ingrediënten, navullingen en toebehoren. Deze kunt u bestellen via onze webshop. Wij zijn tevens de officiële Limburgse dealer van NESCAFÉ. Daarnaast hebben we veel aandacht voor MVO in onze bedrijfsvoering (Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). We dragen ons steentje bij aan Social Return door de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom Roermond op meerdere projecten. Wilt u weten welke koffieautomaat het beste past bij de situatie van uw bedrijf? Klik hier voor de Keuzehulp. In 4 stappen selecteert deze de voor u meest geschikte koffiemachine(s).

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd in Echt, direct gelegen aan de A2. Hierdoor zijn de afstanden naar onze klanten in Limburg kort. Wij onderscheiden ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Tevens hebben wij een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U hoeft alleen maar te drinken. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we espresso koffiemachines in heel Nederland.

Espresso koffiemachines kopen of huren

Bij ons kunt u espresso koffiemachines kopen. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffiemachine inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische serviceovereenkomst met onze unieke 4 uurs service waarbij u voor een vast bedrag per jaar geen bijkomende kosten heeft voor het voorrijden, arbeid en eventuele onderdelen. Huren voor een aantrekkelijk tarief per maand is tevens mogelijk. Bij huur is onze 4 uurs technische service altijd inbegrepen.

Aanvraag GRATIS proefplaatsing espresso koffiemachine

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •