Frisdrank op de zaak

De wensen van medewerkers op het werk veranderen continue. Naast een lekkere kop koffie willen we op de zaak ook kunnen genieten van frisdrank. Medewerkers willen steeds meer keuze in warme en koude dranken verspreid over de werkdag. Coffee Fresh Beaumont heeft verschillende frisdrankautomaten voor op de zaak in Limburg en Zuidoost-Brabant. Om u te helpen in uw keuze voor een geschikte frisdrankautomaat bij u op de zaak, hebben wij een handige Keuzehulp ontwikkeld.

Ruim assortiment gekoelde dranken

U heeft de keuze uit een ruim assortiment frisdranken van bekende en sterke A-merken, zowel leverbaar in blik als in PET-flesjes. Overige dranken op aanvraag. Alle frisdranken zijn in enkele stappen te bestellen via onze webshop.

Uw voordelen van een frisdrankautomaat
  • 24-uurs beschikbaarheid van gekoelde dranken;
  • uitgebreide keuze uit sterke en bekende A-merken;
  • controleerbaar verbruik (producten worden enkel tegen betaling uitgegeven);
  • u bepaalt samen met ons het assortiment en de inworpbedragen.
Gunstig energieverbuik

Onze frisdrankautomaten beschikken over E.M.D. (Energy Management Device): een intelligent besparingssysteem dat het energieverbruik tot wel 35% kan reduceren.

Vers- en zoetwarenautomaten

Wij hebben ook een uitgebreid programma vers- en zoetwarenautomaten. Alle voordelen van een frisdrankautomaat zijn ook hierop van toepassing. Tesamen met ons ruime assortiment professionele koffieautomaten en Cup-a-Soup automaten zijn wij dé totaalleverancier van Limburg.