Goede koffie Limburg

Als u op zoek bent naar een goede kop koffie voor uw bedrijf, dan is Coffee Fresh Beaumont uit Echt uw beste partner. Wij zijn een familiebedrijf en beschikken over meer dan 50 jaar kennis en ervaring in uw regio. Wij zijn gespecialiseerd in koffiemachines die een goede kop koffie bereiden. De koffie uit alle zetsystemen (espresso bonen, fresh brew en instant) voldoet aan deze kwalificatie en wordt hoog gewaardeerd door onze klanten. Wij tonen aan dat koffie uit een koffiemachine echt lekker is en wij zijn hiermee dé specialist van Limburg en Zuidoost-Brabant.

Koffiemachines voor bedrijven en instellingen

Onze klantenkring bestaat uit bedrijven, kantoren en instellingen, die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij leveren zowel aan kleine organisaties vanaf 5 medewerkers tot bedrijven met 200 medewerkers of meer. Voor elke type bedrijf of organisatie hebben wij geschikte koffieautomaten die een goede kop koffie bereiden.

De beste service van Limburg

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in een goede kop koffie bij u op de werkvloer, wij hebben ook de beste technische service. Ons unieke 4 uurs technisch service concept garandeert u dat u razendsnel wordt geholpen bij eventuele storingen aan uw koffieapparatuur. Voor dit hoge serviceniveau betaalt u niets extra's. Als extra service kunt u gebruik maken van onze Full Operating Service waarbij u geheel ontzorgd wordt. U en uw medewerkers genieten dagelijks van onze lekkere koffie en andere smaakvolle warme dranken en wij doen de rest. Dit betekent het schoonmaken en bijvullen van de koffieautomaten en het voorraadbeheer. Nog lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Totaalleverancier

Naast koffieautomaten zijn wij ook gespecialiseerd in overige drank- en vending (spiraal)automaten. Als totaalleverancier leveren wij ook:

  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • vers- en zoetwarenautomaten (spiraalautomaten, vendingautomaten)
  • waterkoelers

Uw voordelen:

  • 1 contractpartner en aanspreekpunt voor uw complete warme dranken- en vendingvoorziening
  • ruim assortiment sterke en bekende A-merken
  • door betaalde uitgifte controleerbaar verbruik