Goedkope koffiemachines Limburg

Is uw bedrijf of kantoor gevestigd in Limburg of Zuidoost-Brabant en bent u op zoek naar een goedkope en betrouwbare koffiemachine? Coffee Fresh Beaumont in Echt is uw beste partner. Ons familiebedrijf levert reeds meer dan 50 jaar wij goedkope, betrouwbare en professionele koffiemachines. Het merendeel van onze koffiemachines is van Nederlandse makelij en heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew of het gemak van instant
(= vriesdroog) koffie? Wij hebben het allemaal. Zowel voor kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffiemachines.

Nieuwe of gebruikte apparatuur

Onze nieuwe koffiemachines zijn reeds aantrekkelijk geprijsd. Is een nieuwe machine echter geen eis, denk dan eens aan een jong gebruikte koffiemachine. Wij hebben doorlopend occasions op voorraad, is alle zetsystemen. Voordat een gebruikte koffiemachine een tweede leven krijgt, worden ze grondig schoongemaakt, nagekeken en, indien nodig, voorzien van nieuwe onderdelen. Ook met een gebruikte koffiemachine haalt u een betrouwbare koffievoorziening in huis.

Welke koffiemachine is geschikt?

Als u wilt weten welke koffiemachine geschikt is voor uw bedrijfssituatie, kunt u gebruik maken van onze handige Keuzehulp. Op basis van uw eisen, wensen en behoeften selecteert deze in 4 simpele stappen de voor u meest geschikte koffiemachine(s).

Waar maken wij voor u het verschil?

Vanwege onze centrale ligging in Echt, direct aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Tevens hebben wij een uniek
Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen het bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U hoeft alleen maar te drinken. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en levert betaalbare koffieautomaten in heel Nederland.

Koffiemachine huren of kopen

Bij ons kunt u koffiemachines huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is onze unieke 4 uurs technische service altijd inbegrepen. Kopen is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffiemachine inruilt. 

Offerte aanvraag goedkope koffiemachine

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •