Het beste Limburgse koffiebedrijf

Coffee Fresh Beaumont in Echt is het beste Limburgse koffiebedrijf. Ons familiebedrijf startte ruim 50 jaar geleden en in de jaren zijn wij uitgegroeid tot dé koffieautomaten specialist van Limburg. Wij leveren professionele en betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding aan bedrijven en instellingen in Limburg en Zuidoost-Brabant. Kiest u voor het gemak van instant koffie, de smaak van fresh brew koffie of de beleving van verse bonen? Wij hebben het allemaal. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als voor organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffiemachines.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij leveren koffiemachines van overwegend Nederlandse makelij. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines regelmatig worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de  koffie die onze koffiemachines bereidt, te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn dé koffiemachine specialist met de ambitie de beste leverancier van Limburg te zijn.

Waar maken wij voor u het verschil?

Door onze centrale ligging in Echt op industrieterrein De Berk, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Wij maken voor u het verschil met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en uitstekend opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht.

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffiemachines periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georganiseerd en leveren en plaatsen wij koffiemachines in heel Nederland.

Koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons koffiemachines huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Huur is inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaalt niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante korting bij inruil van uw bestaande koffieapparatuur. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Aanvraag GRATIS proefplaatsing koffiemachine

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •