Coffee Fresh: voor het lekkerste kopje koffie op het werk

In de thuissituatie winnen de luxere koffieconcepten steeds meer terrein. Hierdoor verschuift ook op het werk koffie drinken meer en meer naar echte koffiebeleving. Op het werk wil men een minimaal gelijkwaardige koffievoorziening als die men thuis gewend is. Werd koffie vroeger louter gedronken, tegenwoordig neemt men steeds meer de tijd voor een kop koffie om er bewust van te kunnen genieten. De beleving om het koffiedrinken heen wint steeds meer aan importantie. Uiterlijk, geur, de wijze van serveren van de koffie en het uiterlijk van koffiemachines spelen een steeds belangrijker rol.

Coffee Fresh speelt in op deze trend met betrouwbare koffiemachines met een moderne en exclusieve uitstraling voor de beste koffiebeleving en het lekkerste kopje koffie op het werk. Wij leveren aan bedrijven, kantoren en scholen in Nederland. Ons leveringsprogramma is breed: kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant
(= vriesdroog) koffie? Wij hebben het allemaal. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als voor organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur.

Productontwikkeling / kwaliteit

Onze koffiemachines zijn van overwegend Nederlandse makelij. Dit is een bewuste keuze. Omdat wij staan voor de kwaliteit en uitstraling van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden verbeterd en worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen uit de markt en de wensen m.b.t. de koffiebeleving van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaak- en belevingstesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. De voordelen van een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant zijn dat we elkaars taal spreken, elkaar volledig begrijpen en de lijnen en levertijden kort kunnen houden. Wij zijn dé koffieautomaten specialist en willen de beste zijn van Nederland.

Waar moet ik zijn?

Coffee Fresh heeft 5 vestigingen in Nederland. Waar uw bedrijf of kantoor ook is gevestigd, Coffee Fresh is altijd bij u in de buurt.

Noord-/Oost- en Midden-Nederland
Achterhoek en Twente
Randstad
Zuidwest-Nederland
Zuidoost-Nederland

Unieke Full Service Operating

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Lekkerder kunnen wij voor het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons koffiemachines huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop heeft u de keuze voor aanvullende technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Wat anderen van ons vinden