Hoe kies je de juiste koffieautomaat?

Coffee Fresh Beaumont in Echt levert reeds meer dan 50 jaar de beste koffieautomaten voor uw bedrijf, kantoor of instelling gevestigd in Limburg en Zuidoost-Brabant. Ons familiebedrijf heeft een ruim assortiment koffieautomaten met een uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding. Waarvoor u ook kiest: het gemak van instant koffie, de smaak van fresh brew koffie of de beleving van espresso bonen, wij hebben het allemaal. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieautomaten.

Keuzehulp

Om te komen tot de voor uw bedrijfssituatie meest geschikte koffieautomaat, hebben wij een handige Keuzehulp ontwikkeld. Op basis van uw eisen, wensen en behoeften, selecteert deze in enkele eenvoudige stappen een aantal geschikte koffieautomaten.

Unieke 4 uurs technische service

Door onze centrale ligging in Echt, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Wij maken voor u het verschil met onze unieke
4 uurs technische service. Binnen 4 kantooruren na melding zorgen wij ervoor dat uw koffieautomaat weer prima functioneert. Dit hoge serviceniveau is standaard bij ons, u betaalt hiervoor niets extra.

Regionaal en landelijk

Coffee Fresh Beaumont levert in Limburg en Zuidoost-Brabant. Als onderdeel van de Coffee Fresh groep hebben we ook landelijke dekking. Desgewenst leveren, plaatsen en onderhouden we koffieautomaten en andere vendingautomaten in heel Nederland.

Koffieautomaat huren of kopen

U kunt bij ons een koffieautomaat huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaalt niets extra voor het voorrijden, arbeid en onderdelen. Koop is ook mogelijk. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffieapparatuur. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. 

Offerte aanvraag koffieautomaat

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •