In zoek een koffieautomaat in Limburg

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, levert betaalbare en betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding voor bedrijven en instellingen in geheel Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij leveren instant (vriesdroog) en fresh brew koffiemachines maar ook spelen we in op de huidige trend: espresso bonen koffiemachines; de roep om kwaliteitskoffie niet alleen in de thuissituatie maar ook op de werkvloer. Wij leveren koffieautomaten aan zowel kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer. Wij zijn onderdeel van de Coffee Fresh groep waarmee we in heel Nederland koffieautomaten leveren en plaatsen.

Totaalleverancier in Limburg

Naast betaalbare koffieautomaten leveren wij:

 • Cup-a-Soup automaten
 • Frisdrankautomaten
 • Vers- en zoetwarenautomaten
 • Waterkoelers

Niet alleen de automaten worden door ons geleverd, u kunt bij ons ook terecht voor alle ingrediënten, navullingen en toebehoren. Deze kunt u bestellen via onze webshop. Wij zijn tevens de officiële Limburgse dealer van NESCAFÉ. Daarnaast hebben we veel aandacht voor MVO in de bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). We dragen ons steentje bij aan Social Return door de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom Roermond op twee projecten. Wilt u weten welke koffieautomaat het beste past bij de situatie van uw bedrijf? Klik hier voor de Keuzehulp. In 4 stappen selecteert deze de voor u meest geschikte koffiemachine(s).

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten in Limburg niet groot. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Tevens hebben wij een unieke Full Operating Service waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker...

Koffieautomaten huren of kopen

Bij ons kunt u koffieautomaten huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand. Onze unieke 4 uurs technische service is hierbij altijd inbegrepen. U kunt ook koffieautomaten kopen. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieautomaat inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische serviceovereenkomst waarbij u voor een vast bedrag per jaar niets extra's betaalt voor het voorrijden, arbeid en eventuele onderdelen. 

Offerte aanvraag koffieautomaat

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •