In zoek een koffiemachine in Limburg

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele koffiemachine voor uw bedrijf of kantoor, dan is Coffee Fresh Beaumont gevestigd in Echt voor u de juiste partner. Wij leveren betaalbare en betrouwbare koffiemachines met een uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding aan bedrijven en instellingen in geheel Limburg en Zuidoost-Brabant. In ons leveringsprogramma hebben wij instant (vriesdroog) en fresh brew koffiemachines maar ook spelen we in op de huidige trend: espresso bonen koffiemachines; de roep om kwaliteitskoffie niet alleen in de thuissituatie maar ook op de werkvloer. Wij leveren koffiemachines aan zowel kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer. Omdat we onderdeel zijn van de Coffee Fresh groep leveren en plaatsen we in heel Nederland koffiemachines.

Ik zoek een totaalleverancier in Limburg

Naast betaalbare koffiemachines leveren wij ook:

 • Cup-a-Soup automaten
 • frisdrankautomaten
 • vers- en zoetwarenautomaten
 • waterkoelers

Niet alleen de automaten worden door ons geleverd, u kunt bij ons ook terecht voor alle ingrediënten, navullingen en toebehoren. Deze kunt u bestellen via onze webshop. Wij zijn tevens de officiële Limburgse dealer van NESCAFÉ. Daarnaast hebben we veel aandacht voor duurzaamheid en MVO in de bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). We dragen ons steentje bij aan Social Return door de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom Roermond op twee projecten. Wilt u weten welke koffieautomaat het beste past bij de situatie van uw bedrijf? Klik hier voor de Keuzehulp. In 4 stappen selecteert deze de voor u meest geschikte koffiemachine(s).

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2. Hierdoor zijn de afstanden naar onze klanten in Limburg niet groot. Wij onderscheiden ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Tevens hebben wij een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker...

Koffiemachines huren of kopen

Bij ons kunt u koffiemachines huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand. Onze unieke 4 uurs technische service is hierbij altijd inbegrepen. U kunt ook machines kopen. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting bij inruil van uw bestaande koffiemachine. Bij koop kunt u kiezen voor een technische serviceovereenkomst waarbij u voor een vast bedrag per jaar niets extra's betaalt voor het voorrijden, arbeid en eventuele onderdelen. 

Offerte aanvraag koffiemachine

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •