Kies de juiste koffieautomaat voor op het werk

Koffieautomaten voor op het werk zijn er vele soorten en maten. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie? Coffee Fresh Beaumont in Echt heeft het allemaal. Om het gemakkelijk te maken hebben wij de
Koffie Keuzehulp ontwikkeld; een module die op basis van uw antwoorden een aantal geschikte koffieautomaten voor u selecteert. Daarnaast is een gratis proefplaatsing een prima manier om vast te stellen of een koffieautomaat aan uw eisen, wensen, behoeften en bedrijfssituatie voldoet (zie hieronder).

Waar maken wij voor u het verschil?

Door onze centrale ligging in Limburg, zijn de afstanden naar onze klanten in Limburg en Zuidoost-Brabant kort. Dit in combinatie met onze unieke 4 uurs technische service garandeert u dat u snel geholpen wordt bij een eventuele technische storing aan uw apparatuur. Storingen worden opgelost door onze eigen, goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georganiseerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland. U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste van Limburg, om verschillende koffieautomaten te bekijken en te testen. Tevens vertellen wij u graag meer over ons bedrijf en de mogelijkheden.

Koffieautomaat huren of kopen

Bij ons kunt een koffieautomaat huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is onze unieke 4 uurs technische service inbegrepen. Koop is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande apparatuur.

Aanvraag gratis proefplaatsing

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden