Koffie Limburg

Coffee Fresh Beaumont is uw leverancier van koffieautomaten in Limburg en Zuidoost-Brabant. Ons familiebedrijf levert reeds meer dan
50 jaar professionele en betrouwbare koffieautomaten die de lekkerste koffie bereiden aan bedrijven, kantoren, instellingen en scholen die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Ons uitgebreide leveringsprogramma bestaat uit koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie: wij hebben het allemaal. Voor elke bedrijfsgrootte hebben wij geschikte koffiemachines; voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot middelgrote en grote organisaties van 50 tot 100 medewerkers en meer.

Kwaliteit / productontwikkeling

Wij leveren koffiemachines van overwegend Nederlandse bodem. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant met als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie uit onze koffieapparatuur (in-cup kwaliteit) te monitoren en indien nodig, verder te verbeteren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn de koffiemachine specialist van Limburg en Zuidoost-Brabant en willen de beste zijn met de beste koffiemachines.

Waar maken wij voor u het verschil?

Ons bedrijf is gevestigd in Echt, centraal gelegen in Limburg. Hierdoor zitten wij altijd bij u in de buurt en zijn de afstanden naar onze klanten kort. Wij maken voor u het verschil met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 1 tot 2 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht. Ook voeren wij regelmatig overleg met onze ambassadeurs. Hoe kunnen we het nog beter doen?

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffiemachines (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten, disposables en toebehoren.
U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Lekkerder kunnen wij het niet voor u maken, wel gemakkelijker.

Koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons koffieautomaten huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaal niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen. Koop is uiteraard ook mogelijk. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffieapparatuur. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Totaalleverancier

Wij zijn uw totaalleverancier. Ook voor Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en vers- en zoetwarenautomaten (ook wel vending machines en spiraalautomaten genoemd) kunt u bij ons terecht. Voor deze automaten leveren wij een uitgebreid assortiment ingrediënten en toebehoren. Desgewenst onderhouden wij ook deze automaten met onze unieke Full Operating Service. Wanneer is het bij u tijd voor koffie, tijd voor Coffee Fresh?

Offerte aanvraag koffieautomaat

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Totaalleverancier
 • Unieke 4 uurs technische service
 • Unieke Full Operating service
 • meer dan 50 jaar kennis en ervaring
 • Landelijke dekking met de Coffee Fresh groep

Wat anderen van ons vinden