Koffie op de werkdag

Het drinken van goede koffie is belangrijk voor Nederland. Met zo’n 145 liter koffie per jaar horen Nederlanders tot de “enthousiaste koffiedrinkers”. Volgens bronnen is 79% van de Nederlanders een regelmatige koffiedrinker. Van hen drinkt 35% de koffie helemaal zwart, 53% voegt er melk aan toe en 43% drinkt de koffie zoet gemaakt.

Lekkere koffie op de werkdag is belangrijk

Het drinken van goede koffie is ook belangrijk tijdens de werkdag. Dit blijkt uit onderzoek van Ruigrok/Netpanel. Maar liefst de helft (49%) van de Nederlandse werknemers zegt met een goede kop koffie productiever te zijn in zijn of haar werk en meer werkplezier te hebben. 58% zegt zelfs niet zonder koffie op het werk te kunnen. 72% van de werkende Nederlanders drinkt koffie op de werkvloer. Reden te meer voor een uitstekende koffievoorziening op de werkvloer.

Welke koffieautomaat is voor u het meest geschikt?

Coffee Fresh Beaumont uit Echt biedt verschillende koffieautomaten en navullingen (ingrediënten etc.) voor bedrijven en kantoren in Limburg en Zuidoost-Brabant. Waarvoor u ook kiest: de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie, wij leveren het allemaal. Als u wilt weten welke koffieautomaat het meest geschikt is bij u op de werkvloer, kunt u gebruik van onze Keuzehulp. Deze helpt u in 4 stappen de juiste keuze te maken voor de lekkerste koffie tijdens de werkdag.

Unieke 4 uurs technische service
 • Unieke responstijd binnen 4 kantooruren na melding;
 • Gratis vervangende (tijdelijke) voorziening indien eventuele uitval van uw apparatuur langer duurt dan 2 werkdagen;
 • Uitstekend bereikbare telefonische technische helpdesk;
 • Eigen, goed opgeleide en vakkundige technische dienst (er wordt niets uitbesteed);
 • VCA gecertificeerd;
 • Gratis technische service en onderhoud bij huur van de apparatuur (inclusief voorrijden, arbeid en onderdelen);
 • Technische service- en onderhoudsovereenkomst naar keuze bij koop van de apparatuur (inclusief voorrijden, arbeid en onderdelen);
 • Afspraak is afspraak!
Unieke Full Operating Service

Als extra service bieden wij u een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen. Ook onze Full Operating Service wordt uitgevoerd door onze eigen, gedreven en gemotiveerde medewerkers; er wordt niets uitbesteed. Persoonlijk contact is en blijft binnen ons bedrijf hét uitgangspunt en...voor ons is afspraak echt afspraak!

Duurzaamheid / MVO / Social Return

Duurzaamheid en MVO zijn belangrijk in onze bedrijfsvoering. Wij leveren een uitgebreid assortiment Fairtrade producten. Maar wij gaan nog een stap verder. Met zonnepanelen wekken wij onze eigen stroom op en onze unieke Full Operating Service wordt desgewenst uitgevoerd op basis van Social Return. Medewerkers van SW-bedrijven MTB Maastricht en Westrom-Risse Roermond worden ingezet voor de Full Operating Service bij u op de werkvloer.

Over Coffee Fresh

De Coffee Fresh groep is een groep van in totaal 5 zelfstandige Nederlandse koffie- en vendingspecialisten. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk breed georiënteerd en voorziet in een eigen exclusieve lijn warme dranken- en andere vendingautomaten en een compleet en exclusief assortiment ingrediënten in onze webshop zoals: koffie, suiker(sticks), melk, creamer(sticks), topping, cacao, thee, soep, frisdrank, vers- en zoetwaren, bekers en overige disposables etc.

Kies uw koffieautomaat

 • Totaalleverancier
 • Unieke 4 uurs technische service
 • Telefonische technische helpdesk - 0475 - 41 01 96
 • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen met eigen bezorgdienst

Wat anderen van ons vinden