Koffie op het werk

Met zo’n 145 liter koffie per jaar horen Nederlanders tot de “enthousiaste koffiedrinkers”. Volgens bronnen is 79% van de Nederlanders een regelmatige koffiedrinker. Van hen drinkt 35% de koffie helemaal zwart, 53% voegt er melk aan toe en 43% drinkt de koffie zoet gemaakt.

Lekkere koffie op het werk is belangrijk

Dat koffie niet onbelangrijk is op de werkvloer blijkt uit onderzoek van Ruigrok/Netpanel. Maar liefst de helft (49%) van de Nederlandse werknemers zegt met een goede kop koffie productiever te zijn in zijn of haar werk. Daarnaast geeft 58% aan met een kwalitatief goede kop koffie meer plezier te ervaren in het werk. 58% zegt niet zonder koffie op het werk te kunnen. 72% van de werkende Nederlanders drinkt koffie op de werkvloer.

Welke koffieautomaat is voor u het meest geschikt?

Coffee Fresh biedt verschillende koffieautomaten en navullingen (ingrediënten etc.) U heeft de keuze uit verse bonen koffie, fresh brew koffie en instant koffie. Wilt u weten welke koffieautomaat het meest geschikt is voor u en uw collega’s? Maak dan gebruik van onze koffie keuze automaat (Keuzehulp). Deze helpt u in 4 stappen de juiste keuze te maken voor de lekkerste koffie bij u op het werk!

Unieke 4 uurs technische service
 • Unieke responstijd binnen 4 kantooruren na melding;
 • Gratis vervangende (tijdelijke) voorziening indien eventuele uitval van uw apparatuur langer duurt dan 2 werkdagen;
 • Uitstekend bereikbare telefonische technische helpdesk;
 • Eigen, goed opgeleide en geoutilleerde technische dienst (er wordt niets uitbesteed);
 • VCA gecertificeerd;
 • Gratis technische service en onderhoud bij huur van de apparatuur (inclusief voorrijden, arbeid en onderdelen);
 • Technische service- en onderhoudsovereenkomst naar keuze bij koop van de apparatuur (inclusief voorrijden, arbeid en onderdelen);
 • Afspraak is afspraak!
Unieke Full Operating Service

Als extra service bieden wij u een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen. Ook onze Full Operating Service wordt uitgevoerd door onze eigen, gedreven en gemotiveerde medewerkers; er wordt niets uitbesteed. Persoonlijk contact is en blijft binnen ons bedrijf hét uitgangspunt en...voor ons is afspraak echt afspraak!

Social Return / MVO

Wij ontzorgen u volledig in eigen beheer met eigen medewerkers, zonder de tussenkomst van subcontractors. Er wordt niets uitbesteed. Omdat MVO belangrijk is in onze bedrijfsvoering, doen wij desgewenst aan Social Return en worden medewerkers van SW-bedrijven MTB Maastricht en Westrom Roermond ingezet voor de Full Operating Service bij u op locatie. 

Over Coffee Fresh

De Coffee Fresh groep is een groep van in totaal 5 zelfstandige Nederlandse koffie- en vendingspecialisten. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk breed georiënteerd en voorziet in een eigen exclusieve lijn warme dranken- en andere vendingautomaten en een compleet en exclusief assortiment ingrediënten in onze webshop zoals: koffie, suiker(sticks), melk, creamer(sticks), topping, cacao, thee, soep, frisdrank, vers- en zoetwaren, bekers en overige disposables etc.

Kies uw koffieautomaat

 • Totaalleverancier
 • Unieke 4 uurs technische service
 • Telefonische technische helpdesk - 0475 - 41 01 96
 • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen met eigen bezorgdienst

Wat anderen van ons vinden