Koffie op kantoor

Goede koffie op kantoor is voor velen een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Het zorgt ervoor dat mensen beter en met meer plezier werken en verhoogt daarmee de arbeidsproductiviteit. Dat blijkt uit onderzoek onderzoek van Ruigrok/Netpanel. Reden te meer dus voor kwalitatieve goede koffie op kantoor en op de werkvloer. Coffee Fresh Beaumont in Echt is dé specialist in goede koffie op kantoor.

Waar moet u op letten bij de keuze voor de juiste koffie op kantoor?

Geen enkel kantoor is hetzelfde en dat geldt ook voor het koffiegebruik. Medewerkers weten goede koffie te waarderen en drinken en beleven koffie allen op een eigen manier. Welke koffieautomaat het beste past bij uw kantoor en uw medewerkers hangt af van een aantal factoren.

Aantal gebruikers

Allereerst kijkt u naar het aantal dagelijkse gebruikers. Hoeveel collega's of klanten maken gebruik van de koffiemachine? Bent u op zoek naar een kleine koffiemachine voor 1 tot 5 personen of een groot koffiezetapparaat voor 50 tot 200 personen of meer?

Koffiesoorten / zetsystemen

In uw zoektocht naar een geschikte koffieautomaat bepaalt ook het zetsysteem voor een belangrijk deel uw keuze. Er zijn verschillende soorten koffiesoorten / zetsystemen. Koffiemachines met bonen worden steeds populairder maar ook koffiezetapparaten geschikt voor reeds gemalen koffie (fresh brew) vinden gretig aftrek. Het verschil zit hem met name in de smaak, de bereidingstijd, de houdbaarheid en het onderhoud. Per soort zijn er verschillende smaakmelanges, elk met een eigen karakter en beleving.

Met deze koffiesoorten is het mogelijk verschillende soorten warme dranken te bereiden zoals: koffie, café crème, espresso, latte macchiato, cappuccino, chocolademelk of cacao, café mocca, café au lait, wiener melange etc. Het toevoegen van melk en suiker is ook mogelijk. Elke koffiemachine beschikt standaard over de uitgifte van heet water.

Functies koffieautomaat

De meeste koffieautomaten beschikken over meerdere functies. Zo zijn er koffiemachines met automatische bekeruitgifte, een betaalsysteem, geïntegreerd koud water, thermoskanfunctie, handwatervulling. Daarnaast is voor een aantal types een bijpassende onderzetkast leverbaar. Overige specificaties zoals de boilerinhoud, de afmetingen en het gewicht zijn terug te vinden in het overzicht van de gekozen koffieautomaat.

Onderhoud

Een goed onderhouden koffiemachine garandeert de kwaliteit en smaak van uw koffie. Het voorkomt mankementen aan de automaat en zorgt ervoor dat u er langer plezier van heeft. Om een problemloze werking van uw koffieapparatuur te kunnen garanderen, hebben wij onze unieke 4 uurs technische service. Eventuele technische problemen worden razendsnel verholpen door onze eigen vakkundige technische dienst. Als extra service bieden wij u een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen.

Huren of kopen

Een koffieautomaat voor kantoor huren of kopen? Dit is mogelijk bij ons. Desgewenst ruilen wij uw bestaande koffieapparatuur in en geven u een passende inruilkorting op de koopprijs van een nieuwe automaat. Tevens kunt u tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van de technische service en het onderhoud van uw apparaat. Bij de huur van een automaat zijn onze unieke 4 uurs technisch service en het onderhoud altijd inbegrepen.

Wat anderen van ons vinden