Koffie op mijn school

Lekkere koffie op uw school is belangrijk voor u en uw leerkrachten. Dat een koffievoorziening automatisch goed is, is echter geen vanzelfsprekendheid, wel voor Coffee Fresh Beaumont uit Echt. Immers, een goede kop koffie zorgt ervoor dat uw medewerkers met meer plezier werken en het verhoogt de arbeidsproductiviteit. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Reden te meer om te kiezen voor lekkere koffie op uw school. Niet alleen uw leerkrachten, ook ouders en andere relaties weten een goede kop koffie te waarderen. Wij leveren betrouwbare en degelijke koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding aan scholen in heel Limburg en Zuidoost-Brabant. De kwaliteit en smaakbeleving van onze koffie (in-cup kwaliteit) ligt op een ongekend hoog niveau; een kwaliteitsniveau dat voor ons vanzelfsprekend is.

Wat is belangrijk voor mijn school?

Wij hebben jarenlange ervaring in het onderwijs. Voor een school is het primair belangrijk dat een goede koffievoorziening betaalbaar is. Daarnaast moet de bereidingstijd van de warme dranken voldoende snel zijn en moet de automaat eenvoudig zijn in het onderhoud. Wij hebben koffieautomaten die aan al deze eisen en wensen voldoen. Daarnaast is het belangrijk dat de capaciteit van de koffieautomaat past bij het aantal dagelijkse gebruikers. De zetmethode is een ander belangrijk aspect. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of de snelheid en het gemak van instant (= vriesdroog) koffie? Wij leveren het allemaal. Wilt u weten welke koffieautomaat past bij uw school? Maak dan gebruik van onze handige Koffie Keuzehulp. In 4 simpele stappen selecteert deze een aantal voor u geschikte koffieautomaten.

Onderhoud en ontzorgen

Een goed onderhouden koffieautomaat garandeert de kwaliteit en smaak van uw koffie. Het voorkomt mankementen aan de automaat en zorgt ervoor dat u er langer plezier van heeft. Om een probleemloze werking van uw koffieapparatuur te kunnen garanderen, hebben wij onze unieke 4 uurs technische service. Eventuele technische problemen worden razendsnel verholpen door onze eigen vakkundige technische dienst. Uit onze jarenlange ervaring op scholen weten wij dat onderhoudsgemak van een koffieautomaat belangrijk is voor een school. De factor tijd speelt hierbij een belangrijke rol en ook is er niet altijd voldoende personeel beschikbaar om de apparatuur bij te houden. Een aantal van onze koffieautomaten is daarom bij uitstek geschikt voor een school. Desgewenst bieden wij u als extra service een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffieapparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen.

Huren of kopen

Bij ons kunt u een koffieautomaat voor uw school huren of kopen. Bij de huur van een automaat zijn de technische service en het onderhoud altijd inbegrepen. Bij koop ruilen wij desgewenst uw bestaande koffieapparatuur in en geven u een aantrekkelijke inruilkorting op de koopprijs van een nieuwe automaat. Tevens kunt u tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze unieke 4 uurs technische service en onderhoud.

Offerteaanvraag koffie op mijn school

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Unieke 4 uurs technische service
 • Ontzorgen met Full Operating Service
 • Totaalleverancier
 • 50 jaar kennis en ervaring in uw regio

Wat anderen van ons vinden