Koffie uit Limburg

Voor de lekkerste koffie uit Limburg afkomstig uit de beste en betrouwbaarste koffieautomaten is Coffee Fresh Beaumont in Echt uw partner. Wij leveren de lekkerste koffie tegen concurrerende prijzen aan bedrijven en instellingen in geheel Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffieautomaten zijn van Nederlandse bodem en dus betrouwbaar met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. In ons assortiment hebben wij de lekkerste koffie voor alle zetsystemen: instant/vriesdroog, fresh brew en verse espresso bonen. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij staan voor de kwaliteit van onze koffieautomaten en de smaak van onze koffie. Hiertoe voeren wij regelmatig intensief overleg met onze Nederlandse fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze automaten voortdurend worden verbeterd en worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen uit de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van onze koffie te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, waardoor we elkaar volledig begrijpen en we de lijnen en levertijden kort kunnen houden. Wij zijn dé koffieautomaten specialist en leveren de beste automaten met de beste service.

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers.

Unieke Full Service Operating

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en levert koffieautomaten in heel Nederland.

Koffieautomaten huren of kopen

U kunt bij ons koffieautomaten huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Wat anderen van ons vinden