Koffie voor bedrijven

Overweegt u de aanschaf van een koffieautomaat of koffiemachine voor uw bedrijf of organisatie? Coffee Fresh Beaumont uit Echt biedt u een breed assortiment koffieautomaten en navullingen (ingrediënten). Wij helpen u graag op weg bij de keuze voor de juiste koffieautomaat, een perfect kopje koffie, de juiste ingrediënten en...een uitstekende (technische) service. Als u nog niet zeker weet welke koffiemachine het beste bij uw organisatie past, kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs of gebruik maken van een gratis proefplaatsing.

De juiste koffiemachine voor uw bedrijf

Om u op weg te helpen in uw keuze voor de juiste koffievoorziening voor uw bedrijf, kunt u gebruik maken van onze keuzehulp. Hier kunt u aangeven hoeveel potentiële gebruikers er dagelijks gebruik maken van de koffiemachine en van welk zetsysteem u wenst (verse bonen, fresh brew, instant/vriesdroog). Tevens kunt u opties toevoegen als: geïntegreerd koud water, betaalsysteem, een onderzetkast en andere opties.

Totaalleverancier

Wij zijn dé totaalleverancier van Limburg en hebben een uitgebreid assortiment met bekende en sterke A-merken (Coca-Cola, Cup-a-Soup,
Douwe Egberts, Maggi, Nestlé, Pickwick etc.). Tevens leveren wij een uitgebreid assortiment hygiëneproducten. Alle ingrediënten, disposables en toebehoren zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers. Wij zijn onderdeel van de Coffee Fresh groep waarmee we in Nederland landelijke dekking hebben. Als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft (ook buiten Limburg) zijn wij voor u de beste partner.

Gratis proefplaatsing

Om vast te kunnen stellen of een koffieautomaat aan uw eisen, wensen en behoeften voldoet, adviseren wij een GRATIS proefplaatsing. Tijdens de proefperiode ondersteunen wij u met ons unieke technische service- en onderhoudsconcept. Vraag via onderstaand formulier een GRATIS proefplaatsing aan of neem contact op met een van onze adviseurs via telefoonnummer: 0475 - 41 01 96.

Aanvraag GRATIS proefplaatsing

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden