Koffie voor de overheid in Limburg

De wereld van koffieautomaten is een specialistisch terrein met tal van mogelijkheden en voortdurend veranderde behoeftes.
Coffee Fresh Beaumont uit Echt is flexibel en wij vinden dat wij aan ieders wens moeten kunnen voldoen. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij per branche gekeken naar specifieke wensen en behoeftes.

Een lekker kopje koffie begint bij de juiste match

Door onze kennis en ervarng hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen overheidsinstellling in Limburg en Zuidoost-Brabant. Soms is het van belang dat er in hoog tempo tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden, vooral in grote, gezamenlijke ruimtes waar veel mensen tegelijkertijd samenkomen. Op andere momenten wilt u bijvoorbeeld een lekkere cappuccino of espresso kunnen serveren die bijdraagt aan een gastvrije ontvangst van uw bezoekers. Coffee Fresh Beaumont heeft voor elk moment een prima oplossing en wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw situatie te komen. Tijdens een gesprek brengen wij uw eisen, wensen en behoeftes in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat en de bijbehorende ingrediënten op af.

Welke koffieautomaat is geschikt voor mijn overheidsinstelling?

Welke koffieautomaat het beste past bij uw school hangt af van een aantal factoren. Allereerst kijkt u naar het aantal gebruikers. Hoeveel medewerkers maken dagelijks gebruik van de koffiemachine? Bent u op zoek naar een kleine koffiemachine voor vanaf 5 medewerkers of een grote koffieautomaat voor 25 tot 50 personen en meer? U om te helpen hebben wij een handige Keuzehulp ontwikkeld. In enkele stappen wijst deze u de weg naar een, voor uw onderwijsinstelling, geschikte koffiemachine.

Koffiesoorten / zetsystemen

Ook het zetsysteem bepaalt voor een belangrijk deel uw keuze. Er zijn verschillende soorten koffiesoorten / zetsystemen. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie? Wij hebben het allemaal. Met alle zetsystemen is het mogelijk om verschillende soorten warme dranken te bereiden zoals: koffie, café crème, espresso, latte macchiato, cappuccino, chocolademelk of cacao, café mocca, café au lait, wiener melange etc. Het toevoegen van melk en suiker is ook mogelijk. Elke koffiemachine beschikt standaard over de uitgifte van heet water, meestal gescheiden van de uitgifte van andere warme dranken.

Functies / opties koffieautomaat

Onze koffieautomaten beschikken over meerdere functies en opties. Functies zijn bijvoorbeeld: automatische bekeruitgifte, een thermoskanfunctie en handwatervulling. Voorbeelden van opties zijn: een betaalsysteem, een onderzetkast en de mogelijkheid van uitgifte van koud water.

Onderhoud

Een goed onderhouden koffiemachine garandeert de kwaliteit en smaak van uw koffie. Het voorkomt mankementen aan de automaat en zorgt ervoor dat u er langer plezier van heeft. Om een probleemloze werking van uw koffieapparatuur te kunnen garanderen, hebben wij onze unieke 4 uurs technische service. Eventuele technische problemen worden razendsnel verholpen door onze eigen vakkundige technische dienst. Als extra service bieden wij u een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Huren of kopen

Bij ons kunt u koffieautomaten huren of kopen. Bij de huur van een automaat zijn de technische service en het onderhoud inbegrepen. Bij koop ruilen wij desgewenst uw bestaande koffieapparatuur in en geven u een passende inruilkorting op de koopprijs van een nieuwe automaat. Tevens kunt u tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze unieke 4 uurs technische service.

Deze overheidsinstellingen gingen u voor:
  • Gemeente Beesel
  • Gemeente Vaals

Aanvraag gratis proefplaatsing koffieautomaat

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden