Koffie voor het onderwijs

Lekkere koffie voor het onderwijs is belangrijk voor u en uw leerkrachten. Dat een koffievoorziening automatisch goed is, is echter geen vanzelfsprekendheid, wel voor Coffee Fresh Beaumont uit Echt. Immers, een goede kop koffie zorgt ervoor dat uw leerkrachten met meer plezier werken wat de arbeidsproductiviteit verhoogt. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Reden te meer dus om te kiezen voor lekkere koffie voor uw onderwijsinstelling. Niet alleen uw onderwijzend personeel, ook ouders en andere relaties weten een goede kop koffie te waarderen. Wij leveren betrouwbare en degelijke koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding aan onderwijsinstellingen in heel Limburg en Zuidoost-Brabant. Coffee Fresh levert in heel Nederland. De kwaliteit en smaakbeleving van onze koffie (in-cup kwaliteit) ligt op een ongekend hoog niveau; een kwaliteitsniveau dat voor ons vanzelfsprekend is.

Welke koffieautomaat is geschikt voor mijn school?

Welke koffieautomaat het beste past bij uw school hangt af van een aantal factoren. Allereerst kijkt u naar het aantal gebruikers. Hoeveel medewerkers maken dagelijks gebruik van de koffiemachine? Bent u op zoek naar een kleine koffiemachine voor vanaf 5 medewerkers of een grote koffieautomaat voor 25 tot 50 personen en meer?

Koffiesoorten / zetsystemen

Ook het zetsysteem bepaalt voor een belangrijk deel uw keuze. Er zijn verschillende soorten koffiesoorten / zetsystemen. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie? Wij hebben het allemaal. Met alle zetsystemen is het mogelijk om verschillende soorten warme dranken te bereiden zoals: koffie, café crème, espresso, latte macchiato, cappuccino, chocolademelk of cacao, café mocca, café au lait, wiener melange etc. Het toevoegen van melk en suiker is ook mogelijk. Elke koffiemachine beschikt standaard over de uitgifte van heet water, meestal gescheiden van de uitgifte van andere warme dranken.

Functies / opties koffieautomaat

Onze koffieautomaten beschikken over meerdere functies en opties. Functies zijn bijvoorbeeld: automatische bekeruitgifte, een thermoskanfunctie en handwatervulling. Voorbeelden van opties zijn: een betaalsysteem, een onderzetkast en de mogelijkheid van uitgifte van koud water.

Onderhoud

Een goed onderhouden koffiemachine garandeert de kwaliteit en smaak van uw koffie. Het voorkomt mankementen aan de automaat en zorgt ervoor dat u er langer plezier van heeft. Om een probleemloze werking van uw koffieapparatuur te kunnen garanderen, hebben wij onze unieke 4 uurs technische service. Eventuele technische problemen worden razendsnel verholpen door onze eigen vakkundige technische dienst. Als extra service bieden wij u een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Huren of kopen

Bij ons kunt u een koffiemachine voor uw school huren of kopen. Bij de huur van een automaat zijn de technische service en het onderhoud inbegrepen. Bij koop ruilen wij desgewenst uw bestaande koffieapparatuur in en geven u een passende inruilkorting op de koopprijs van een nieuwe automaat. Tevens kunt u tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze unieke 4 uurs technische service.

Offerte aanvraag koffie voor het onderwijs

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden