U bent hier:
 • Home
 • » Koffie voor kantoren

(Koffie kantoor)Koffie voor kantoren

Lekkere koffie voor uw kantoor is belangrijk voor u en uw medewerkers. Dat een koffievoorziening automatisch goed is, is echter geen vanzelfsprekendheid, wel voor Coffee Fresh Beaumont. Immers, een goede kop koffie zorgt ervoor dat uw medewerkers met meer plezier werken wat de arbeidsproductiviteit verhoogt. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Reden te meer dus om te kiezen voor lekkere koffie voor uw kantoor. Niet alleen uw medewerkers, ook uw klanten en andere relaties weten een goede kop koffie te waarderen. Wij leveren betrouwbare en degelijke koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding in heel Limburg en Zuidoost-Brabant. De kwaliteit en smaakbeleving van onze koffie (in-cup kwaliteit) ligt op een ongekend hoog niveau; een kwaliteitsniveau dat voor ons vanzelfsprekend is.

(koffieautomaat kantoor)Welke koffieautomaat is geschikt?

Welke koffieautomaat het beste past bij uw kantoor en uw collega's hangt af van een aantal factoren. Allereerst kijkt u naar het aantal gebruikers. Hoeveel collega's en/of klanten maken dagelijks gebruik van de koffiemachine? Bent u op zoek naar een kleine koffiemachine voor vanaf  5 medewerkers of een grote koffieautomaat voor 50 tot 200 personen en meer?

(koffieautomaat)Koffiesoorten / zetsystemen

Daarnaast bepaalt ook de zetmethode voor een belangrijk deel uw keuze. Er zijn verschillende soorten koffiesoorten / zetmethoden. Koffiemachines met bonen worden steeds populairder maar ook machines geschikt voor reeds gemalen koffie (fresh brew) en instant koffie vinden gretig aftrek. Het verschil zit hem met name in de smaakbeleving, de bereidingstijd en het onderhoud. Per soort zijn er verschillende smaakmelanges, elk met een eigen karakter en beleving.

 • Verse bonen koffie (verse koffiebonen worden per consumptie gemalen)
 • Fresh brew koffie (gemalen koffie wordt vers gezet)
 • Instant koffie (vriesdroog koffie, snelle bereidingstijd, geen koffieresidu of -afval)

Met deze koffiesoorten is het mogelijk verschillende soorten warme dranken te bereiden zoals: koffie, café crème, espresso, latte macchiato, cappuccino, chocolademelk of cacao, café mocca, café au lait, wiener melange etc. Het toevoegen van melk en suiker is ook mogelijk. Elke koffiemachine beschikt standaard over de uitgifte van heet water, sommige automaten kunnen ook koud water uitgeven.

(functies koffieapparaat)Functies / opties koffieautomaat

Onze koffieautomaten beschikken over meerdere functies en opties. Zo is er de mogelijkheid voor automatische bekeruitgifte, een betaalsysteem, handwatervulling, een onderzetkast en thermoskanfunctie. Overige specificaties zoals de boilerinhoud, de afmetingen en het gewicht zijn terug te vinden in het overzicht van de gekozen koffieautomaat.

(Full operating service)Onderhoud

Een goed onderhouden koffiemachine garandeert de kwaliteit en smaak van uw koffie. Het voorkomt mankementen aan de automaat en zorgt ervoor dat u er langer plezier van heeft. Om een problemloze werking van uw koffieapparatuur te kunnen garanderen, hebben wij onze unieke 4 uurs technische service. Eventuele technische problemen worden razendsnel verholpen door onze eigen vakkundige technische dienst. Als extra service bieden wij u een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen.

(koffieautomaat)Huren of kopen

Wilt u een koffieautomaat voor kantoor huren of kopen? Beide zijn mogelijk bij ons. Bij de huur van een automaat zijn de technische service en het onderhoud altijd inbegrepen. Bij koop ruilen wij desgewenst uw bestaande koffieapparatuur in en geven u een passende inruilkorting op de koopprijs van een nieuwe automaat. Tevens kunt u tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze unieke 4 uurs technische service en onderhoud.

 •   Totaalleverancier
 •   50 jaar kennis en ervaring in uw regio
 •   Unieke 4 uurs technische service
Kies in 4 stappen uw koffieautomaat
 • Pia Doblo Black
 • Coffee Fresh 3210
 • Coffee Fresh 3130
 • Coffee Fresh 3140
 • Coffee Fresh 3240
 • Lattini
 • Coffee Fresh 2140
 • Franke MilkSystem A400
Welke koffieautomaat past het beste bij uw bedrijf?