Koffieautomaat bedrijf

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare koffieautomaat of koffiemachine voor uw bedrijf met écht lekkere koffie die de productiviteit en werkplezier van u en uw medewerkers verhoogt? Wij leveren koffieautomaten voor verschillende zetsystemen. U kunt kiezen uit verse bonen koffie, fresh brew koffie en instant koffie. U kunt tevens gebruik maken van onze unieke 4 uur technische service, Full Operating Service, een gratis proefplaatsing en eenvoudig na te bestellen koffie en andere producten en ingrediënten via onze webshop.

Verse bonen, fresh brew of instant koffie

Wij leveren koffieautomaten voor verschillende zetsystemen. Wat precies de verschillen zijn leggen wij u graag uit:

  • Verse bonen koffie

Verse bonen zijn speciaal geselecteerd voor (espresso) bonen koffiemachines. De bonen worden langzaam gebrand voor een ronde, volle en intense smaak. De koffiebonen worden in de koffiemachine fijn gemalen waarna er onder hoge druk water door het koffiemaalsel wordt geperst. Hierdoor ontstaat een perfect kopje koffie met een kenmerkend crèmelaagje.
Onze espresso bonen koffiemachines.

  • Fresh brew koffie

Fresh brew koffie is speciaal ontwikkeld voor koffieautomaten met een fresh brew zetsysteem. De speciaal samengestelde bonen worden op een intensieve en snelle manier gebrand. Hierna worden ze gemalen. De koffie gaat gemalen in de koffieautomaat en wordt vervolgens direct vers bereid. Een andere benaming voor fresh brew koffie is versfilter koffie. 
Onze fresh brew koffieautomaten.

  • Instant koffie

Instant koffie wordt gemaakt van gezette, geconcentreerde koffie, waaruit het water onttrokken is. Er ontstaan pure korreltjes koffie met een lange houdbaarheid. Wanneer de koffie weer in contact komt met heet water is eenvoudig en snel een kop koffie gemaakt. Instant koffie is snel, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en lekker. Andere benamingen voor instant koffie zijn: vriesdroog koffie en oploskoffie. Onze instant koffieautomaten.

Koffieautomaten met extra opties

Naast lekkere koffie kunt u kiezen voor verschillende functionaliteiten in hetzelfde apparaat. Zo heeft u de keuze uit automatische bekeruitgifte, betaalsystemen, geïntegreerd koud water, handwatervulling, onderzetkast en thermoskanfunctie. Om vast te stellen welke koffieautomaat het beste bij uw bedrijf past kunt u gebruik maken van onze keuzehulp. In 4 eenvoudige stappen vindt u hier de weg naar de beste koffieautomaat voor uw bedrijf uit ons gehele aanbod.

Technische service binnen 4 uur

Wij beschikken over een eigen technische en bezorgdienst met een unieke 4 uurs technische service. Binnen 4 kantooruren na melding is een van onze servicemonteurs bij u op locatie om een storing of ander probleem met uw koffieapparatuur te verhelpen. Als extra service bieden wij u een Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer zelf hoeft te bestellen.

Webshop

Wanneer u kiest voor en koffieautomaat voor uw bedrijf via Coffee Fresh Beaumont, kunt u voor bestellingen van ingrediënten, navullingen en andere producten gebruik maken van onze webshop.

Wat anderen van ons vinden