Koffieautomaat defect?

Is uw koffieautomaat defect en duurt het (te) lang voordat deze wordt gerepareerd en is uw bedrijf gevestigd in Limburg of Zuidoost-Brabant? Bij Coffee Fresh Beaumont in Echt kunt u terecht voor reparatie van uw koffieautomaat. Wij kunnen uw koffieautomaat bij u op locatie repareren of in onze eigen werkplaats.

Nieuwe apparatuur

Wij adviseren u graag over de huur of koop van een nieuwe koffiemachine. U bent van harte welkom in onze showroom voor een koffieproeverij en een gratis advies over de voor uw bedrijfssituatie geschikte koffieautomaat.

Koffieautomaten huren of kopen

U kunt bij ons koffieautomaten huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffieautomaten is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Waar maken wij voor u het verschil?

De afstand naar onze klanten in Limburg is kort door onze centrale ligging in Echt, direct aan de A2. Wij maken voor u het verschil met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met onze eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers.

Unieke Full Service Operating

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland.

Direct naar

Wat anderen van ons vinden