Koffieautomaat huren

Wilt u een koffieautomaat huren? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende koffiemachines tegen aantrekkelijke tarieven. In het huurtarief is onze unieke 4 uurs technische service en onderhoud altijd inbegrepen. U betaalt niets extra’s voor het voorrijden, de verrichtte arbeid en eventuele onderdelen. Als u de voorkeur heeft voor koop, is dit natuurlijk ook mogelijk. Hierbij kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Unieke 4 uurs technische service
  • Unieke responstijd binnen 4 kantooruren na melding;
  • Gratis vervangende (tijdelijke) voorziening indien eventuele uitval van uw koffieautomaat langer duurt dan 2 werkdagen;
  • Uitstekend bereikbare telefonische technische helpdesk;
  • Eigen, goed opgeleide en geoutilleerde technische dienst (er wordt niets uitbesteed);
  • VCA gecertificeerd;
  • Gratis technische service en onderhoud bij huur van de apparatuur (inclusief voorrijden, arbeid en onderdelen);
  • Technische service- en onderhoudsovereenkomst naar keuze bij koop van de apparatuur (inclusief voorrijden, arbeid en onderdelen).

Wenst u dat wij, naast de technische service en het onderhoud, tevens het periodiek schoonmaken, bijvullen van uw warme dranken- en andere apparatuur en het voorraadbeheer voor u verzorgen? Kijk dan eens naar de onze unieke Full Operating Service.

Koffiesoorten / zetsystemen

Wij bieden u een breed assortiment koffieautomaten en navullingen (ingrediënten). Wij hebben zetmethoden voor verschillende koffiesoorten. Zo kunt u kiezen uit:

Welke koffieautomaat huren?

Wilt u weten welke koffieautomaat het meest geschikt is voor u en uw collega’s? Maak dan gebruik van onze koffie keuze automaat (Keuzehulp). Deze helpt u in 4 stappen de juiste keuze te maken voor de lekkerste koffie uit een betrouwbare en moderne automaat.

Wat anderen van ons vinden