Koffieautomaat kapot Limburg?

Is uw koffieautomaat defect en duurt het (te) lang voordat deze wordt gerepareerd en is uw bedrijf gevestigd in Limburg of Zuidoost-Brabant? Bij Coffee Fresh Beaumont in Echt kunt u terecht voor reparatie van uw koffieautomaat. Wij kunnen uw koffieautomaat bij u op locatie repareren of in onze eigen werkplaats.

Nieuwe apparatuur

Wij adviseren u graag over de koop of huur van een nieuwe koffiemachine. U bent van harte welkom in onze showroom voor een koffieproeverij en een gratis advies over de voor uw bedrijf geschikte koffieautomaat.

Koffieautomaten huren of kopen

U kunt bij ons koffieautomaten huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffieautomaten is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Waar maken wij voor u het verschil?

De afstand naar onze klanten in Limburg is kort door onze centrale ligging in Echt aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2. Wij onderscheiden ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met onze eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers.

Unieke Full Service Operating

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland.

Direct naar

Wat anderen van ons vinden