Terug naar producten
Close Future koffiemeubel

Wij geloven in een circulaire economie. Dat wil zeggen dat je producten en verpakkingen niet weggooit nadat je ze hebt gebruikt, maar op één of andere manier opnieuw gebruikt. Daarom hebben wij het Close Future koffiemeubel ontwikkeld, dat voor 95% uit gerecycled afvalplastic bestaat.

Door de jaren heen is koffie op het werk steeds belangrijker geworden. Ook de inrichting van de koffiehoek krijgt steeds meer aandacht. Met dit koffiemeubel creëer je eenvoudig een sfeervolle en opgeruide koffiecorner die bijdraagt aan een positieve duurzame koffiebeleving.

Kenmerken:

  • Stoer en stevig koffiemeubel
  • Uniek en handgemaakt
  • Bestaat voor 95% uit gerecycled plastic
  • Een compleet verzorgde en opgeruimde koffiehoek
  • Handige lade voor het opbergen van o.a. thee, suiker- en melksticks
  • Draagt bij aan een positieve koffiebeleving
  • Bekerdispensers bieden ruimte voor 150 bekers

Helder verhaal

Ons Close Future koffiemeubel is gemaakt van een restproduct van samengestelde plastics. Om te voorkomen dat dit plastic de verbrandingsoven in gaat ontwikkelden wij samen met Save Plastics en Inter-Fact Interiors, in een mooie regionale participatie, een duurzame oplossing. Met als resultaat een unieke kast gemaakt van afvalplastic.

Gravering

Door de gravering in onze kast kunnen jouw medewerkers of klanten direct zien dat de kast is gemaakt van gerecycled plasticafval. Met de keuze voor ons Close Future koffiemeubel laat je zien dat duurzaamheid in jouw organisatie belangrijk is.

Duurzaam productieproces

Van begin tot eind hebben wij samen met onze partners gewerkt aan een zo duurzaam mogelijk productieproces. Door samen te werken met de juiste partners kunnen wij onze klanten voorzien van een eigen ontwikkeld duurzaam koffiemeubel. Precies gemaakt zoals wij dat willen, waarbij de balans tussen duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid optimaal is.

Tot 9 keer recyclebaar

Het Close Future koffiemeubel kan door de unieke samenstelling perfect worden gerecycled. Na gebruik wordt het plastic van het koffiemeubel opnieuw gevormd tot plaatmateriaal waar vervolgens weer een kast van gemaakt kan worden. Het plasticmateriaal van ons Close Future koffiemeubel kan tot 9 keer worden hergebruikt. Dat is pas echt duurzaam!

Bijzonder praktisch

Ons Close Future koffiemeubel is niet alleen erg bijzonder, maar ook nog eens heel praktisch. Dit koffiemeubel kan gebruikt worden voor alle tabletop koffiemachines uit ons assortiment en is voorzien van twee bekerhouders voor in totaal 150 bekers. Daarnaast heeft dit meubel een kastruimte voor het opbergen van voorraad. En een ruime lade voor bijvoorbeeld thee, suiker, melk of koekjes. Het opbergsysteem in de lade zorgt voor een handige indeling. Hierdoor zijn alle producten voor in en om de koffie netjes opgeborgen en blijft de koffiehoek opgeruimd en schoon.

Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw en eventuele verzendkosten.

Specificaties
  • Aantal gebruikers 50-200 gebruikers
  • Afmetingen (h x b x d) 93 x 60 x 55 cm

Wat anderen van ons vinden