Koffieautomaten leverancier

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, is dé koffieautomaten leverancier van Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij leveren koffieautomaten aan bedrijven, instellingen en kantoren in Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffieautomaten zijn betrouwbaar en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. In ons assortiment hebben wij koffieautomaten met alle zetmethoden. Waarvoor u ook kiest: het gemak van instant koffie, de smaak van fresh brew koffie of de beleving van verse bonen, wij hebben het allemaal. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij leveren koffieautomaten van overwegend Nederlandse makelij. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze automaten en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffieautomaten voortdurend worden verbeterd en worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen uit de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn de koffieautomaten specialist en willen de beste zijn in de markt.

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke
4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers.

Totaalleverancier

Wij zijn ook gespecialiseerd in andere vendingapparatuur als Cup-a-Soup-, frisdrank- en vers- en zoetwarenautomaten. Een breed pakket bijbehorende ingrediënten en toebehoren, technische service en onderhoud en Full Operating Service, maakt dit ons tot dé totaalleverancier van Limburg en Zuidoost-Brabant.

Unieke Full Service Operating

Als u volledig wilt worden ontzorgd dan hebben wij een uniek Full Operating Service concept. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker. Als onderdeel van de Coffee Fresh groep zijn we landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland.

Koffieautomaten huren of kopen

U kunt bij ons koffieautomaten huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service en onderhoudsovereenkomst.

Aanvraag GRATIS proefplaatsing

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden