Koffieautomaten Limburg

De beste koffieautomaten van Limburg worden geleverd door Coffee Fresh Beaumont uit Echt. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en wij zijn dé koffieautomaten specialist van Limburg. Wij leveren betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding aan bedrijven, kantoren en instellingen in Limburg en Zuidoost-Brabant. In ons assortiment hebben wij koffieautomaten in alle zetsystemen: espresso bonen, fresh brew en instant/vriesdroog. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers als organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieautomaten.

Productontwikkeling / kwaliteit

Coffee Fresh Beaumont levert koffieautomaten van overwegend Nederlandse makelij. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze automaten en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffieautomaten voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn de koffieautomaten specialist en willen de beste zijn in de markt met de beste koffieautomaten.

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd in Echt, aan de Ohmweg 6 (industrieterrein De Berk), direct gelegen aan de A2. Hierdoor zijn de afstanden naar onze klanten niet groot. Wij maken voor u het verschil met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht.

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland.

Koffiemachines kopen of huren

U kunt bij ons koffieautomaten kopen. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffieapparatuur. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. Huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand is ook mogelijk. Huur is inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaal niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen.

Wat anderen van ons vinden