Koffieleverancier Limburg

Bent u zoek naar lekkere koffie en is uw bedrijf, kantoor of instelling gevestigd in Limburg? Dan is Coffee Fresh Beaumont voor u de beste partner. Naast een uitgebreid assortiment aan koffie, leveren wij soep, frisdrank, vers- en zoetwaren. Als Limburgse totaalleverancier leveren wij ook de bijbehorende koffieautomaten, Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en spiraalautomaten (vendingautomaten).

Wat maakt ons uniek?

Wij onderscheiden ons met een uniek 4 uurs technische service concept. Binnen 4 kantooruren na melding lossen wij eventuele storingen aan uw apparatuur voor u op. Om u volledig te ontzorgen hebben wij een Full Operating Service concept. U drinkt uw kopje koffie, beker soep of frisdrank, eet uw broodje of snack en wij doen voor u de rest. Onze eigen operators komen periodiek bij u langs om uw koffie- en andere apparatuur bij te vullen, schoon te maken en uw voorraad bij te houden. Lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker...

Regionale functie

Onze regionale functie heeft voor u meerdere voordelen. Door onze ligging op industrieterrein de Berk in Echt, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort wat ons in staat stelt u met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept razendsnel van dienst te zijn. Wij beschikken over een eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Onze eigen routebezorgers leveren uw bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis en zij spreken uw taal. In onze showroom, de grootste van Limburg, bent u van harte welkom om verschillende koffieautomaten te bekijken, te testen en onze koffiemelanges te proeven. Tevens vertellen wij u graag meer over ons bedrijf en de mogelijkheden. Met het eigen Coffee Fresh concept heeft de Coffee Fresh groep een landelijke dekking. We leveren en plaatsen koffie- en vendingautomaten in heel Nederland.

Koffieautomaat huren of kopen

Voor de koffievoorziening voor uw bedrijf of instelling kunt u bij ons een koffieautomaat huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Huur is inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen is ook mogelijk, desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting op uw bestaande apparatuur.

Gratis proefplaatsing

Om vast te stellen welke koffiemachine het beste bij uw bedrijfssituatie past, kunt u een proefplaatsing aanvragen. Een proefplaatsing is gratis, u betaalt enkel de verbruikte ingrediënten en u wordt volledig ondersteund door onze technische dienst. Klik hier om een proefplaatsing aan te vragen.

Wat anderen van ons vinden