Koffiemachine bedrijven

Een productieve werkdag start met goede koffie. Coffee Fresh biedt een breed assortiment koffiemachines voor bedrijven en instellingen, inclusief ingrediënten, navullingen en een uitstekende technische service. U kunt kiezen uit verschillende zetsystemen en extra opties zoals: automatische bekeruitgifte, geïntegreerd koud water, een betaalsysteem, thermoskanfunctie en meer.

De beste koffiemachine

Wilt u weten welke koffiemachine geschikt is voor uw bedrijf of instelling?  Wij helpen u graag op weg. In 4 simpele stappen kiest u de juiste koffiemachine die past bij uw bedrijfssituatie. Lees ook waar u op kunt letten bij de aanschaf van een koffiemachine voor bedrijven. Heeft u hulp nodig bij de keuze voor de voor meest geschikte koffiemachine? Neem dan gerust contact op voor een passende advies. Onze adviseurs kijken graag met u mee of komen langs bij u op locatie voor een persoonlijk advies op maat.

Koffiemachine vanaf € 0,83 per dag

Koffiemachines huren vanaf slechts € 0,83 per dag? Dat is mogelijk. Wij bieden verschillende koffiemachines aan inclusief onze unieke
4 uurs technische service. Onze acties:

Gratis proefplaatsing

Wilt u een koffiemachine uitproberen? Vraag dan een GRATIS proefplaatsing aan. Een proefplaatsing is dé manier om te zien of de koffiemachine bij u past en aan uw eisen, wensen en behoefte voldoet. Tevens kunnen u en uw collega’s zich zelf overtuigen van de smaak van de verschillende koffiesoorten en -melanges. Wilt u meer weten over een proefplaatsing? Vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op via telefoonnummer: 0475 - 41 01 96.

Koffiemachine huren, kopen, leasen / occasion / tweedehands?

U denkt eraan een nieuwe of jong gebruikte koffiemachine te huren? Dat is mogelijk. Het kopen van een koffiemachine behoort ook tot de mogelijkheden. Indien van toepassing ontvangt u een passende inruilkorting op uw bestaande koffiemachine.

  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden