Koffiemachine in Limburg? Met Coffee Fresh Beaumont is het tijd voor koffie

Net als in werkend Nederland, is ook in werkend Limburg koffie, naast water, de populairste drank op het werk. In Nederland drinken alle werknemers samen dagelijks zo'n 23,2 miljoen koppen koffie, dat is zo'n 6,5 miljoen liter per dag. Als u op zoek bent naar een geschikte koffieautomaat met écht lekkere koffie bij u op het werk of de zaak, dan is Coffee Fresh Beaumont dé Limburgse specialist. Bekijk hier ons assortiment Coffee Fresh en Nescafé koffieautomaten. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een module (Keuzehulp) ontwikkeld die op basis van uw antwoorden een aantal voor u geschikte koffiemachines selecteert.

Totaalleverancier Limburg

Wij helpen uw bedrijf, kantoor of instelling gevestigd in Limburg of Zuidoost-Brabant, graag bij uw keuze voor de juiste koffieautomaat. Wij zijn tevens leverancier van:

Wij zijn tevens de Limburgse dealer van NESCAFÉ ('s werelds grootste koffiebrander) en hebben veel aandacht voor MVO in onze bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). Daarnaast dragen we met de inzet van een aantal medewerkers van SW-bedrijf Westrom-Risse Roermond ons steentje bij aan Social Return.

Regionale functie

Als uw organisatie gevestigd is in Limburg en Zuidoost-Brabant en als u op zoek bent naar een koffiemachine, dan heeft onze regionale functie voor u meerdere voordelen. Zo zijn de afstanden en lijnen kort wat ons in staat stelt u met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept razendsnel van dienst te zijn. Wij beschikken over een vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst in eigen beheer. Daarnaast worden bestellingen van uw ingrediënten en overige producten altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers en...spreken wij uw taal. Wij zijn gevestigd aan de Ohmweg 6 (Industrieterrein De Berk) in Echt, direct gelegen aan de A2. In onze showroom, de grootste van Limburg, bent u van harte welkom om verschillende koffiemachines te bekijken, te testen en onze heerlijke koffiemelanges te proeven. Tevens vertellen wij u graag meer over ons bedrijf en de mogelijkheden. Met het eigen Coffee Fresh concept heeft de Coffee Fresh Groep een landelijke dekking waarmee we koffie- en vendingmachines in heel Nederland leveren en plaatsen. 

Koffiemachine huren of kopen

Voor de koffievoorziening voor uw bedrijf of instelling kunt u bij ons koffieapparatuur huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is onze unieke 4 uurs technische service altijd inbegrepen. Kopen is ook mogelijk, desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting op uw bestaande apparatuur.

Wat anderen van ons vinden