Koffiemachines Brabant

Voor de beste koffiemachines van Brabant en Zuidoost-Nederland en de lekkerste koffie moet u bij Coffee Fresh Beaumont in Echt zijn. Wij leveren de beste koffiemachines voor concurrerende prijzen aan bedrijven en instellingen in Zuidoost Nederland. Onze koffiemachines zijn van Nederlandse bodem en dus betrouwbaar met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. In ons assortiment hebben wij koffiemachines in alle zetsystemen: instant/vriesdroog, fresh brew en verse espresso bonen. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij staan voor de kwaliteit van onze koffiemachines en de smaak van onze koffie. Hiertoe voeren wij regelmatig intensief overleg met onze Nederlandse fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze machines voortdurend worden verbeterd en worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen op de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van onze koffie te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn dé koffiemachine specialist en leveren de beste machines met de beste service.

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers.

Unieke Full Service Operating

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffiemachines (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en levert koffieautomaten in heel Nederland.

Koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons koffiemachines huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service en onderhoudsovereenkomst.

Aanvraag GRATIS proefplaatsing koffiemachines

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden