Koffiemachine service Limburg

Coffee Fresh Beaumont uit Echt is een familiebedrijf en heeft reeds meer dan 50 jaar de beste koffiemachine service van Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij leveren betaalbare en betrouwbare koffiemachines aan bedrijven, kantoren en instellingen die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffiemachines zijn van Nederlandse makelij en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant (= vriesdroog) koffie? Wij hebben het allemaal. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffiemachines.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij leveren koffiemachines van overwegend Nederlandse makelij. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat de koffiemachines voortdurend worden verbeterd en aangepast aan de veranderende ontwikkelingen uit de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn dé koffiemachines leverancier en willen de beste zijn van Limburg en Zuidoost-Brabant.

Waar maken wij voor u het verschil?

De afstanden naar onze klanten zijn kort omdat ons bedrijf centraal gelegen is in Echt. Wij maken voor u het verschil met ons unieke
4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers, u ziet dus altijd een bekend gezicht.

Totaalleverancier

Wij zijn ook gespecialiseerd in andere vendingapparatuur als Cup-a-Soup-, frisdrank- en vers- en zoetwarenautomaten. Met een breed pakket bijbehorende ingrediënten en toebehoren, technische service en onderhoud en Full Operating Service, maakt dit ons tot dé totaalleverancier van Limburg.

Unieke Full Service Operating

Maar dit is nog niet alles. Als u volledig ontzorgt wilt worden, hebben wij een uniek Full Operating Service concept. Wij maken de koffiemachines (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de
Coffee Fresh groep landelijk georganiseerd en leveren en plaatsen we koffiemachines in heel Nederland.

Koffiemachines huren of kopen

Wij verhuren koffiemachines voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service en onderhoudsovereenkomst.

Offerte aanvraag koffiemachine

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden