Koffieservice Limburg

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, is dé koffieautomaten leverancier van Limburg. Reeds meer dan 50 jaar leveren wij betaalbare en betrouwbare koffieautomaten aan bedrijven en instellingen in heel Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffieautomaten zijn van Nederlandse makelij en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. In ons assortiment hebben wij koffiemachines met alle zetmethoden: instant/vriesdroog, fresh brew en verse espresso bonen. Zowel voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot organisaties met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur.

Productontwikkeling / kwaliteit

Wij leveren koffiemachines van overwegend Nederlandse makelij. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze automaten en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffieautomaten voortdurend worden verbeterd en worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen uit de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te perfectioneren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn dé koffieautomaten leverancier en willen de beste zijn van Limburg en Zuidoost-Brabant.

Waar maken wij voor u het verschil?

Ons bedrijf is centraal gelegen in Echt waardoor de afstanden naar onze klanten kort zijn. Wij onderscheiden ons met ons unieke
4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers, u ziet dus altijd een bekend gezicht.

Totaalleverancier

Wij zijn ook gespecialiseerd in andere vendingapparatuur als Cup-a-Soup-, frisdrank- en vers- en zoetwarenautomaten. Samen met een breed pakket bijbehorende ingrediënten en toebehoren, technische service en onderhoud en Full Operating Service, maakt dit ons tot dé totaalleverancier van Limburg.

Unieke Full Service Operating

Wilt u worden ontzorgd, dan hebben wij een uniek Full Operating Service concept. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker... Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georganiseerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland.

Koffieautomaten huren of kopen

U kunt bij ons koffieautomaten huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffiemachines is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service en onderhoudsovereenkomst.

Offerte aanvraag koffieautomaat

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden