Koffiezetapparaat op het werk Limburg

Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar koffiezetapparaat voor op het werk of op kantoor, dan is Coffee Fresh Beaumont uit Echt uw beste partner. Wij leveren koffiezetapparaten met verschillende zetmethoden aan bedrijven, kantoren en instellingen in Limburg en Zuidoost-Brabant. U kunt kiezen uit verse bonen koffie, fresh brew koffie en instant koffie. U kunt tevens gebruik maken van onze unieke 4 uurs technische service en Full Operating Service. Een gratis proefplaatsing die aantoont of het koffiezetapparaat aan uw eisen, wensen en behoefte voldoet en een webshop waar u eenvoudig koffie en andere ingrediënten kunt bestellen, maken onze dienstverlening als totaalleverancier compleet.

Verse bonen, fresh brew of instant koffie

Wij leveren koffiezetautomaten voor verschillende zetsystemen. Wat zijn precies de verschillen?

  • Verse bonen koffie

Verse bonen zijn speciaal geselecteerd voor (espresso) bonen koffiemachines. De bonen worden langzaam gebrand voor een ronde, volle en intense smaak. De koffiebonen worden in de koffiemachine fijn gemalen waarna er onder hoge druk water door het koffiemaalsel wordt geperst. Hierdoor ontstaat een perfect kopje koffie met een kenmerkend crèmelaagje.

  • Fresh brew koffie

Fresh brew koffie is speciaal ontwikkeld voor koffiezetapparaten met een fresh brew zetsysteem. De speciaal samengestelde bonen worden op een intensieve en snelle manier gebrand. Hierna worden ze gemalen. De koffie gaat gemalen in het koffiezetapparaat en wordt vervolgens direct vers bereid. Een andere benaming voor fresh brew koffie is versfilter koffie.

  • Instant koffie

Instant koffie wordt gemaakt van gezette, geconcentreerde koffie, waaruit het water onttrokken is. Er ontstaan pure korreltjes koffie met een lange houdbaarheid. Wanneer de koffie weer in contact komt met heet water is eenvoudig en snel een kop koffie gemaakt. Instant koffie is snel, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en lekker. Andere benamingen voor instant koffie zijn: vriesdroog koffie en oploskoffie.

Koffiezetapparaten met extra opties

Onze koffiezetapparaten hebben verschillende opties. Zo heeft u de keuze uit: een betaalsysteem, geïntegreerd koud water en een onderzetkast. Handige functionaliteiten zijn: een thermoskanfunctie, automatisch bekeruitgifte en handwatervulling. Wilt u weten welk koffiezetapparaat het beste past bij uw bedrijf? Maak hiervoor gebruik van onze keuzehulp. In 4 eenvoudige stappen vindt u hier de weg naar het beste koffiezetapparaat uit ons gehele assortiment voor uw bedrijf.

Technische service binnen 4 uur

Wij beschikken over een eigen technische en bezorgdienst met een unieke 4 uurs technische service. Als extra service bieden wij u een
Full Operating concept aan waarbij u volledig ontzorgd wordt. Uw koffie- en andere apparatuur wordt periodiek schoongemaakt en bijgevuld. Daarnaast verzorgen wij voor u het voorraadbeheer zodat u zelf niets meer hoeft te bestellen.

  • Totaalleverancier
  • Ruim assortiment met sterke en bekende A-merken
  • 50 jaar kennis en ervaring in uw regio

Wat anderen van ons vinden