Kopje koffie?

"Kopje koffie?" Deze vraag krijgt werkend Nederland en Limburg dagelijks een aantal malen gesteld. Het antwoord op deze vraag wordt zeker met een "JA" beantwoord met koffie van Coffee Fresh Beaumont in Echt. Reeds meer dan 50 jaar levert ons familiebedrijf de beste koffiemachines die de lekkerste koffie bereiden aan bedrijven en kantoren die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. In ons leveringsprogramma hebben wij betrouwbare en betaalbare koffiemachines met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Waarvoor u ook kiest; het gemak van instant koffie, de smaak van fresh brew of de beleving van verse bonen, wij leveren het allemaal. Voor elke bedrijfsgrootte hebben wij geschikte koffiemachines; voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot middelgrote en grote organisaties vanaf 100 medewerkers of meer.

Kwaliteit / productontwikkeling

Wij leveren koffiemachines van overwegend Nederlandse bodem. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie uit onze koffieapparatuur te monitoren en indien nodig verder te verbeteren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn de koffiemachine specialist en willen de beste zijn van Limburg en Zuidoost-Brabant met de beste koffiemachines.

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij zijn gevestigd in Echt op industrieterrein De Berk, centraal gelegen in de provincie Limburg. Hierdoor zijn de afstanden naar onze klanten kort. Wij maken voor u het verschil met onze unieke 4 uurs technische service met een eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht. Wij voeren regelmatig overleg met onze klanten; hoe kunnen we het nog beter doen?

Unieke Full Operating Service

Met ons unieke Full Operating Service concept ontzorgen wij u volledig. Wij maken de koffiemachines (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren we koffiemachines in heel Nederland. Lekker kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker...

Koffiemachines huren of kopen

Bij ons kunt u koffiemachines huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaal niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen. U kunt ook koffiemachines kopen. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffiemachine(s). Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. 

Totaalleverancier

Wij zijn de Limburgse totaalleverancier. Wij leveren niet alleen koffiemachines, ook voor Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en
vers- en zoetwarenautomaten (ook wel vending machines en spiraalautomaten genoemd) kunt u bij ons terecht. Ook voor deze automaten leveren wij een uitgebreid assortiment ingrediënten en toebehoren. Daarnaast onderhouden wij deze automaten met onze unieke 4 uurs technische service.

Offerte aanvraag koffiemachine

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Totaalleverancier
 • Unieke 4 uurs technische service
 • Unieke Full Operating Service
 • 50 jaar kennis en ervaring in uw regio

Wat anderen van ons vinden