Lekkere broodjes op het werk

Coffee Fresh Beaumont uit Echt heeft een uitgebreid assortiment met de lekkerste broodjes en sandwiches op het werk in Limburg en Zuidoost-Brabant. Hiervoor werken we samen met TBO; een eigentijds merk dat staat voor goede kwaliteit, een uitstekende smaak en een merk dat veel aandacht heeft voor de wereld om ons heen. Zo streeft men bijvoorbeeld naar zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en gebruik van vlees van dieren die een “goed” leven hebben gehad. TBO gebruikt voor haar producten verse en kwalitatief goede ingrediënten en stopt ze in de juiste verhouding in de receptuur. Dat doet men met in achtneming van haar duurzaamheidsbeleid. Wij zijn tevens leverancier van bijbehorende verswarenautomaten. Deze worden ook wel spiraalautomaten en vendingautomaten genoemd. Uw voordelen van een verswarenautomaat zijn:

  • 24-uurs beschikbaarheid van gekoelde dranken, vers- en zoetwaren;
  • uitgebreide keuze uit sterke en bekende A-merken;
  • controleerbaar verbruik (producten worden enkel tegen betaling uitgegeven);
  • u bepaalt samen met ons het assortiment en de inworpbedragen.
Welke verswarenautomaat is geschikt?

Om vast te stellen welke verswarenautomaat geschikt is voor uw bedrijfssituatie, kunt u gebruik maken van onze Keuzehulp. In 4 simpele stappen selecteert deze de voor u meest geschikte verswarenautomaat.

Totaalleverancier Limburg

Wij zijn dé Limburgse totaalleverancier en leveren ook:

Wij zijn tevens officieel dealer van NESCAFÉ, de grootste koffiebrander ter wereld en leverancier van betrouwbare en innovatieve koffiemachines. Daarnaast hebben we veel aandacht voor MVO in de bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat echter nog een stap verder: door de inzet van medewerkers van SW-bedrijven dragen we tevens ons steentje bij aan Social Return.

Waarom is Coffee Fresh Beaumont voor u de beste partner?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, centraal gelegen in de provincie Limburg, zijn de afstanden naar onze klanten klein waardoor we u snel van dienst zijn met onze unieke 4 uurs technische service. Daarnaast zijn we een kleine en compacte organisatie met korte lijnen waardoor we snel en accuraat schakelen. Onze technische dienst bestaat uit eigen, vakkundig en goed geoutilleerd personeel. Ook andere medewerkers die u regelmatig kunt tegenkomen zijn onze eigen routebezorgers. Deze bezorgen uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis. Met ons unieke Full Operating Service concept wordt u volledig ontzorgd. Wij vullen de automaten periodiek voor u bij en zorgen voor het voorraadbeheer. Eenvoudiger kunnen we het niet voor u maken, wel lekkerder. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georganiseerd en leveren en plaatsen we verswarenautomaten en overige automaten in heel Nederland.

Vers- en zoetwarenautomaat huren

U kunt bij ons een spiraalautomaten huren tegen een aantrekkelijk bedrag per maand. Hierin zijn de technische service en het onderhoud inbegrepen. Wij leveren een uitgebreid assortiment vers- en zoetwaren en zuivelproducten. Het assortiment en de inworpbedragen in de spiraalautomaten stelt u zelf samen in overleg met  ons.