Lekkere broodjes op kantoor

Coffee Fresh Beaumont uit Echt heeft een uitgebreid assortiment met de lekkerste broodjes en sandwiches voor uw bedrijf of kantoor in de regio Limburg en Zuidoost-Brabant. Hiervoor werken we samen met TBO; een eigentijds merk dat staat voor goede kwaliteit, een uitstekende smaak en een merk dat veel aandacht heeft voor de wereld om ons heen. Zo streeft men bijvoorbeeld naar zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en gebruik van vlees van dieren die een “goed” leven hebben gehad. TBO gebruikt voor haar producten verse en kwalitatief goede ingrediënten en stopt ze in de juiste verhouding in de receptuur. Dat doet men met in achtneming van haar duurzaamheidsbeleid. Wij zijn tevens leverancier van bijbehorende verswarenautomaten. Deze worden ook wel spiraalautomaten genoemd. Uw voordelen van een verswarenautomaat zijn:

  • 24-uurs beschikbaarheid van gekoelde dranken, vers- en zoetwaren;
  • uitgebreide keuze uit sterke en bekende A-merken;
  • controleerbaar verbruik (producten worden enkel tegen betaling uitgegeven);
  • u bepaalt samen met ons het assortiment en de inworpbedragen.
Welke verswarenautomaat past het beste bij uw bedrijfssituatie?

Om de keuze voor een juiste verswarenautomaat voor uw bedrijf of kantoor te kunnen bepalen, kunt u gebruik maken van onze handige Keuzehulp. In enkele simpele stappen selecteert deze voor u de voor uw bedrijfssitutatie geschikte verswarenautomaat.

Totaalleverancier Limburg

Als Limburgse totaalleverancier adviseren wij u ook graag over:

Wij zijn tevens officieel dealer van NESCAFÉ, de grootste koffiebrander ter wereld en leverancier van betrouwbare en innovatieve koffiemachines. Daarnaast hebben we veel aandacht voor MVO in de bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat echter nog een stap verder: door de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom-Risse in Roermond dragen we tevens ons steentje bij aan Social Return.

Waarom is Coffee Fresh Beaumont voor u de beste partner?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, in het midden van de provincie Limburg, zijn de afstanden klein waardoor we u snel van dienst kunnen zijn met onze unieke 4 uurs technische service. Daarnaast zijn we een kleine en compacte organisatie met korte lijnen waardoor we snel en accuraat kunnen schakelen. Onze technische dienst bestaat uit eigen, vakkundig en goed geoutilleerd personeel. Ook andere medewerkers die u regelmatig kunt tegenkomen zijn onze eigen routebezorgers. Deze bezorgen uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis. Met ons unieke Full Operating Service concept wordt u volledig ontzorgd. Wij vullen de automaten periodiek voor u bij en zorgen voor het voorraadbeheer. Eenvoudiger kunnen we het niet voor u maken. Met het eigen Coffee Fresh concept is de
Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we verswarenautomaten en overige automaten in heel Nederland.

Vers- en zoetwarenautomaat huren

U kunt bij ons een spiraalautomaten huren tegen een aantrekkelijk bedrag per maand. Hierin zijn de technische service en het onderhoud inbegrepen. Wij leveren een uitgebreid assortiment vers- en zoetwaren en zuivelproducten. Het assortiment en de inworpbedragen in de spiraalautomaten stelt u zelf samen in overleg met  ons.