Lekkerste bonen koffie van Limburg

De lekkerste bonen koffie van Limburg komt van Coffee Fresh Beaumont uit Echt. Wij zijn een familiebedrijf en beschikken over meer dan 50 jaar kennis en ervaring in uw regio. Wij zijn gespecialiseerd in espresso koffiemachines met de lekkerste bonen koffie van Limburg. Niet alleen onze bonen koffie wordt hoog gewaardeerd, ook onze fresh brew en instant koffie vinden gretig aftrek bij onze klanten. Wij tonen aan dat bonen koffie uit espresso bonen machines echt lekker is en wij zijn hiermee dé specialist van Limburg en Zuidoost-Nederland. Vanzelfsprekend is onze bonen koffie gemaakt van 100% Arabica koffiebonen omdat algemeen aangenomen wordt dat van deze bonen de beste en lekkerste koffie wordt gemaakt. Maar, laat u verrassen...ook onze bonen koffie gemaakt van Robusta bonen is echt lekker.

Koffiemachines voor bedrijven en instellingen

Tot onze klantenkring horen bedrijven en instellingen, die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij leveren espresso bonen machines, koffie en overige ingrediënten zowel aan kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als aan bedrijven met 200 medewerkers of meer. Voor elke type bedrijf of organisatie hebben wij geschikte espresso bonen machines met de lekkerste bonen koffie.

Totaalleverancier Limburg

Naast koffiemachines zijn wij ook gespecialiseerd in overige drank- en vending (spiraal)automaten. Als totaalleverancier leveren wij ook:

  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • vers- en zoet warenautomaten (ook wel spiraalautomaten en vending machines genoemd)
  • waterkoelersen zoetwarenautomaten (ook wel vending machines en spiraalautomaten genoemd)

Uw voordelen:

  • 1 contractpartner en aanspreekpunt voor uw complete warme dranken- en vendingvoorziening
  • in de frisdrank- en vendingautomaten een ruim assortiment sterke en bekende A-merken
  • door betaalde uitgifte van frisdrank en vers- en zoetwaren controleerbaar verbruik

Wat anderen van ons vinden