Mijn koffieautomaat

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, is reeds meer dan 50 jaar dé koffieautomaten specialist. Ons familiebedrijf levert betrouwbare koffieautomaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding aan bedrijven en instellingen in Limburg en
Zuidoost-Brabant. Onze koffieautomaten zijn van Nederlandse makelij en zijn leverbaar in alle zetsystemen: instant/vriesdroog, fresh brew en verse espresso bonen. Zowel voor kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieautomaten, dus ook voor uw bedrijf.

Mijn Limburgse totaalleverancier

Naast betrouwbare en moderne koffieautomaten zijn wij leverancier van:

  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • vers- en zoetwarenautomaten
  • waterkoelers

Wij zijn tevens officieel dealer van Nescafé (de grootste koffiebrander ter wereld) en we hebben veel aandacht voor MVO in de bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). Daarnaast dragen we ons steentje bij aan Social Return door de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom-Risse Roermond op een aantal projecten. Wilt u weten welke koffieautomaat het beste past bij de situatie van uw bedrijf? Klik hier voor de Keuzehulp. In 4 stappen selecteert deze de voor u meest geschikte koffieautomaat.

Waar maken wij voor u het verschil?

Ons bedrijf is gevestigd in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2. Door onze centrale ligging, zijn onze responstijden zeer snel en profiteert u van onze unieke 4 uurs technische service met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Om u volledig te ontzorgen hebben wij tevens een uniek Full Operating Service concept. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen het bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. Lekkerder kunnen wij het voor u niet maken, wel gemakkelijker... Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland.

Mijn koffieautomaat kopen of huren

U kunt bij ons koffieautomaten kopen. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande automaat inruilt. Bij koop heeft kunt u kiezen voor een technische service en onderhoudscontract. Huren tegen een aantrekkelijk bedrag per maand is ook mogelijk. Bij huur is onze unieke 4 uurs technische service altijd inbegrepen.