Mijn koffiemachine

Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, levert betrouwbare en scherp geprijsde koffiemachines aan bedrijven en instellingen in Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze koffiemachines zijn van Nederlandse makelij en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij leveren koffiemachines in alle zetsystemen: instant/vriesdroog, fresh brew en verse espresso bonen. Zowel voor kleine organisaties vanaf 5 medewerkers tot bedrijven met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur, dus ook voor u.

Mijn Limburgse totaalleverancier

Naast betrouwbare en moderne koffiemachines leveren wij:

  • Cup-a-Soup automaten
  • Frisdrankautomaten
  • Vers- en zoetwarenautomaten
  • Waterkoelers

Wij zijn tevens officieel dealer van Nescafé en we hebben veel aandacht voor MVO in de bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). Daarnaast dragen we ons steentje bij aan
Social Return door de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom-Risse Roermond op een aantal projecten. Wilt u weten welke koffieautomaat het beste past bij de situatie van uw bedrijf? Klik hier voor onze handige Keuzehulp. In 4 stappen selecteert deze de voor u meest geschikte koffiemachine(s).

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Hierdoor onderscheiden wij ons met onze unieke 4 uurs technische service met eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Tevens hebben wij een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen het bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U hoeft alleen maar te drinken. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffiemachines in heel Nederland.

Mijn koffiemachine kopen of huren

Bij ons kunt koffiemachines kopen. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffiemachine inruilt. Bij koop heeft kunt u kiezen voor een technische service en onderhoudscontract. Huren tegen een aantrekkelijk bedrag per maand is ook mogelijk. Bij huur is onze unieke 4 uurs technische service altijd inbegrepen.