Melange d'Or wordt cuppaTea
Terug naar overzicht
 
 

Melange d'Or wordt cuppaTea

Geplaatst op 16-08-2023

Wij introduceren met trots onze nieuwe aanwinst: cuppaTea

Coffee Fresh lanceert cuppaTea

Deze pure en eerlijke kwaliteitsthee is een ware traktatie voor theeliefhebbers. Met een uitgebreide selectie van 11 heerlijke theesmaken, gemaakt van ingrediënten die direct na de pluk worden verwerkt, biedt cuppaTea een ongeëvenaarde smaakervaring voor elk moment van de dag.

100% Fairtrade gecertificeerd

De zorgvuldige selectie van hoogwaardige theeblaadjes uit de landen van herkomst resulteert in een perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

cuppaTea streeft ernaar om eerlijke handelspraktijken te bevorderen en zet zich in voor de bescherming van mens en milieu. Met trots kunnen we aankondigen dat cuppaTea 100% Fairtrade gecertificeerd is, wat betekent dat elke kop thee bijdraagt aan het welzijn van de theeboeren en hun gemeenschappen.

Natuurlijke ingrediënten

Naast de ethische aspecten, bevat elke cuppaTea-theezakje uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen die afbreuk doen aan de puurheid en kwaliteit van de thee.

Bovendien zijn de theezakjes voorzien van heatseal enveloppen, die de versheid van de thee behouden en een optimale smaakervaring garanderen. Het label van het theezakje is niet vastgemaakt met een nietje, waardoor je zonder problemen het zakje bij het GFT afval kan gooien.

 
 
 
  • Chauffeur routebezorger / Operator medewerker 40 uur per week M/V
    Chauffeur routebezorger / Operator medewerker 40 uur per week M/V Geplaatst op 21-08-2023
    Lees verder
  • Premium boon wordt Forza boon
    Premium boon wordt Forza boon Geplaatst op 15-05-2023
    Lees verder