Koffieautomaten van Coffee Fresh duurzamer en slimmer
Terug naar overzicht
 
 

Koffieautomaten van Coffee Fresh duurzamer en slimmer

Geplaatst op 30-10-2012

Vandaag de dag wordt er veel geïnvesteerd in duurzaamheid. Dit om het milieu te ontlasten en een ieder bewust te maken van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Ook in de koffieautomaten is deze ontwikkeling zichtbaar.

V.I.P.S.

De koffieautomaten van Coffee Fresh zijn uitgerust met een energiebesparend systeem, V.I.P.S. (Veromatic Intelligent Power Saving). Dit houdt in dat de koffieautomaat zelf leert wanneer de automaat gebruikt wordt en wanneer niet. Wanneer de automaat niet gebruikt wordt, gaat de automaat over in de stand-by modus. Deze functionaliteit zorgt voor een energiebesparing van tussen 22 en 43%.

Meerdere consumpties tegelijkertijd

De koffieautomaten van Coffee Fresh zijn in staat om meerdere consumpties tegelijkertijd te maken, d.m.v. "WEKT": "water en koffie tegelijkertijd". Dit betekent in de praktijk dat u niet hoeft te wachten met het pakken van een consumptie heet of koud water naast een andere consumptie zoals koffie, espresso of cappuccino. Een rondje koffie halen voor collega’s gaat dan ook vele malen sneller! Een bestelling: één koffie en tweemaal heet water wordt in circa 20 seconden bereid.

 
 
 
  • HAS Hogeschool Venlo kiest voor samenwerking met Coffee Fresh Beaumont
    HAS Hogeschool Venlo kiest voor samenwerking met Coffee Fresh Beaumont Geplaatst op 08-03-2013
    Lees verder
  • Nieuwe exclusieve automatenlijn NESCAFÉ bij Coffee Fresh Beaumont
    Nieuwe exclusieve automatenlijn NESCAFÉ bij Coffee Fresh Beaumont Geplaatst op 27-03-2013
    Lees verder
 

Wat anderen van ons vinden