Schreurs Vers- en Vleesboerderij schenkt de lekkerste koffie van Limburg
Terug naar overzicht
 
 

Schreurs Vers- en Vleesboerderij schenkt de lekkerste koffie van Limburg

Geplaatst op 24-07-2013

Voor "De Biekeuke", het nieuwe horecagedeelte, zocht men een exclusieve koffiemachine met een smaakvolle en kwalitatief zeer hoogwaardige koffie. Men sprak tevens de wens uit voor een koffiemachine die je niet op elke straathoek tegenkomt. Een interessante businesscase voor Coffee Fresh Beaumont dus...

Na een uitgebreide smaaktest in onze showroom viel de keus al snel op verse espresso bonen koffie afkomstig uit onze meest exclusieve espresso bonenmachine. Vanaf augustus 2013 genieten de klanten van Schreurs Vers- en Vleesboerderij tijdens het winkelen van de lekkerste koffie van Limburg.

Over Schreurs Vers- en Vleesboerderij:

Schreurs Vers- en Vleesboerderij is sinds jaar en dag een familiebedrijf waar vader zorgt voor groei en bloei van het gewas en voor de dieren en waar de zorg van de boerderijwinkel overgaat van moeder op dochter. Oorspronkelijk is men gestart met een boerderijwinkel in een inpandige loods, maar de traditionele boerderijwinkel waar je bij wijze van spreken alleen prei en aardappelen kunt kopen is het bedrijf allang niet meer. Tegenwoordig is Schreurs een allround versleverancier waarbij kwaliteit, smaak en welzijn hoog in het vaandel staan en inmiddels jarenlang een begrip in Roermond en omstreken.

Op de velden en in de boomgaarden van de familie Schreurs wordt uitsluitend met verantwoorde produktiemethoden gewerkt. Veel van de produkten dienen daardoor als basis voor natuurvoeding of voor hoogwaardige streekprodukten. Dat zie je, dat ruik je en dat proef je. De varkens van het bedrijf genieten een diervriendelijk bestaan. Tenslotte betrekt men de lekkernijen die zelf niet geproduceerd worden van collega's die er net zo'n hoge standaard op nahouden als de familie Schreurs zelf. Allemaal om de klant een volledig pakket eerlijke en heerlijke levensmiddelen aan te kunnen bieden.

Meer weten over Schreurs Vers- en Vleesboerderij? Klik hier.

 
 
 
  • HAS Hogeschool Venlo kiest voor samenwerking met Coffee Fresh Beaumont
    HAS Hogeschool Venlo kiest voor samenwerking met Coffee Fresh Beaumont Geplaatst op 08-03-2013
    Lees verder
  • Nieuwe exclusieve automatenlijn NESCAFÉ bij Coffee Fresh Beaumont
    Nieuwe exclusieve automatenlijn NESCAFÉ bij Coffee Fresh Beaumont Geplaatst op 27-03-2013
    Lees verder
 

Wat anderen van ons vinden