Op zoek naar de lekkerste koffie van Limburg?

Als u op zoek bent naar de lekkerste koffie van Limburg, dan is Coffee Fresh Beaumont uit Echt, voor u de beste partner. Het familiebedrijf beschikt over meer dan 50 jaar kennis en ervaring in uw regio. Wij zijn gespecialiseerd in koffiemachines die de lekkerste koffie bereiden. De koffie uit alle zetsystemen (espresso bonen, fresh brew en instant) voldoet aan deze kwalificatie en wordt hoog gewaardeerd door onze klanten. Coffee Fresh Beaumont laat zien dat koffie uit een koffiemachine echt lekker kan zijn en is hiermee dé specialist van Limburg en Zuidoost-Brabant.

Koffiemachines voor bedrijven en instellingen

Tot onze klantenkring behoren bedrijven, kantoren en instellingen, die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij leveren zowel aan kleine organisaties vanaf 5 medewerkers tot bedrijven met 200 medewerkers of meer. Voor elke type bedrijf of organisatie hebben wij geschikte koffieautomaten met de lekkerste koffie.

De beste service van Limburg

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de lekkerste koffie van Limburg, wij hebben ook de beste technische service. Ons unieke 4 uurs technisch service concept garandeert u dat u razendsnel wordt geholpen bij eventuele storingen aan uw koffieapparatuur. Voor dit hoge serviceniveau betaalt u niets extra's. Als extra service kunt u gebruik maken van onze Full Operating Service waarbij u geheel ontzorgd wordt. U en uw medewerkers genieten dagelijks van onze lekkere koffie en andere smaakvolle warme dranken en wij doen de rest. Dit betekent het schoonmaken en bijvullen van de koffieautomaten en het voorraadbeheer. Nog lekkerder kunnen we het voor u niet maken, wel gemakkelijker.

Totaalleverancier

Naast koffieautomaten zijn wij ook gespecialiseerd in overige drank- en vending (spiraal)automaten. Als totaalleverancier leveren wij ook:

  • Cup-a-Soup automaten
  • frisdrankautomaten
  • vers- en zoetwarenautomaten (spiraalautomaten, vendingautomaten)
  • waterkoelers

Uw voordelen:

  • 1 contractpartner en aanspreekpunt voor uw complete warme dranken- en vendingvoorziening
  • ruim assortiment sterke en bekende A-merken (in onze frisdrank- en vendingapparatuur)
  • door betaalde uitgifte controleerbaar verbruik