Professionele koffiemachine voor mijn bedrijf

Coffee Fresh Beaumont uit Echt levert in Limburg en Zuidoost-Brabant professionele koffiemachines aan bedrijven. Ons familiebedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring waarmee we dé koffiemachine specialist van Limburg zijn. In ons leveringsprogramma hebben wij professionele en betrouwbare koffiemachines met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding voor bedrijven die gevestigd zijn in Limburg en Zuidoost-Brabant. Welk zetsysteem u ook kiest: de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew of het gemak van instant koffie: alle systemen zijn leverbaar: espresso bonen, fresh brew en instant/vriesdroog. Voor elke bedrijfsgrootte hebben wij geschikte koffiemachines; voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot middelgrote en grote organisaties vanaf 100 medewerkers of meer.

Kwaliteit / productontwikkeling

Wij hebben gekozen voor professionele koffiemachines van overwegend Nederlandse bodem. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant. Dit heeft als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie die onze koffieapparatuur bereidt te monitoren en indien nodig verder te verbeteren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn dé koffiemachine specialist en willen de beste zijn van Limburg met de beste professionele koffiemachines.

Waar maken wij voor u het verschil?

Door onze centrale ligging in Echt op industrieterrein De Berk zijn de afstanden naar onze klanten in Limburg en Zuidoost-Brabant kort. Wij maken voor u het verschil met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met een eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht. Wij voeren regelmatig overleg met onze ambassadeurs. Waarmee en hoe kunnen we het nog beter doen?

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffiemachines (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Als onderdeel van de Coffee Fresh groep leveren en plaatsen we koffie- en andere vendingmachines in heel Nederland.

Koffiemachines huren of kopen

U kunt bij ons professionele koffiemachines huren tegen een aantrekkelijk maandtarief. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaal niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen. Kopen is ook mogelijk. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffiemachine(s). Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. 

Totaalleverancier

Wij zijn dé Limburgse totaalleverancier. Wij leveren niet alleen koffiemachines, ook voor Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en
vers- en zoetwarenautomaten (ook wel vending machines en spiraalautomaten genoemd) kunt u bij ons terecht. Ook voor deze automaten leveren wij een uitgebreid assortiment ingrediënten en toebehoren. Daarnaast onderhouden wij deze automaten met onze unieke 4 uurs technische service.

Offerte aanvraag professionele koffiemachine voor mijn bedrijf

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden