Reparatie koffieautomaten Limburg

Is uw koffieautomaat defect en duurt het (te) lang voordat deze wordt gerepareerd? Bij Coffee Fresh Beaumont uit Echt kunt u terecht voor reparatie van uw koffieautomaat. Wij kunnen uw koffieautomaat bij u op locatie repareren of in onze eigen werkplaats.

Nieuwe apparatuur

Wij adviseren u graag over de koop of huur van een nieuwe koffiemachine. U bent van harte welkom in onze showroom voor een koffieproeverij en een gratis advies over de voor uw bedrijf geschikte koffieautomaat.

Koffieautomaten huren of kopen

U kunt bij ons koffieautomaten huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. Kopen van koffieautomaten is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffieapparatuur inruilt. Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst.

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden niet groot. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met onze eigen, vakkundige en goed geoutilleerde technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers.

Unieke Full Service Operating

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffieautomaten (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U geniet van een lekker kopje, wij doen voor u de rest. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland.

Direct naar

Wat anderen van ons vinden