Tijd voor koffie, tijd voor Coffee Fresh

Met Coffee Fresh is het altijd tijd voor koffie op het werk. Wij leveren de beste koffiemachines die de lekkerste koffie bereiden aan bedrijven, kantoren, instellingen en scholen in Nederland. Ons familiebedrijf is reeds meer dan 50 jaar dé koffiemachine specialist van Nederland. Ons leveringsprogramma bestaat uit professionele en betaalbare koffiemachines met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant koffie: wij hebben het allemaal. Voor elke bedrijfsgrootte hebben wij geschikte koffiemachines; voor kleine bedrijven vanaf 5 medewerkers tot middelgrote en grote organisaties van
50 tot 100 medewerkers en meer.

Kwaliteit / productontwikkeling

Wij leveren koffiemachines van overwegend Nederlandse bodem. Omdat wij staan voor de kwaliteit van onze machines en de smaak van onze koffie, voeren wij regelmatig intensief overleg met onze fabrikant met als resultaat dat onze koffiemachines voortdurend worden aangepast aan de veranderende ontwikkelingen in de markt en wensen van onze gebruikers. Dit is een continue proces. Daarnaast houden wij regelmatig smaaktesten om de kwaliteit van de koffie uit onze koffieapparatuur (in-cup kwaliteit) te monitoren en indien nodig, verder te verbeteren. Het is een bewuste keuze om een intensieve samenwerking met een Nederlandse fabrikant aan te gaan. Immers, we spreken elkaars taal, begrijpen elkaar volledig en de lijnen en levertijden zijn kort. Wij zijn de koffiemachine specialist van Nederland en willen de beste zijn met de beste koffiemachines.

Waar maken wij voor u het verschil?

Wij maken voor u het verschil met onze unieke 4 uurs technische service met een eigen, vakkundige en goed opgeleide technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 1 tot 2 werkdagen bij u aan huis bezorgd door onze eigen routebezorgers; u ziet dus altijd een bekend gezicht. Ook voeren wij regelmatig overleg met onze ambassadeurs. Hoe kunnen we het nog beter doen?

Unieke Full Operating Service

Wij hebben een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de koffiemachines (en overige automaten) periodiek voor u schoon, vullen ze bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten, disposables en toebehoren. U geniet van een lekker kopje koffie, wij doen voor u de rest. Lekkerder kunnen wij het niet voor u maken, wel gemakkelijker.

Waar moet u zijn?

Coffee Fresh heeft 5 vestigingen in Nederland. Waar uw bedrijf of kantoor ook is gevestigd, Coffee Fresh is altijd bij u in de buurt.

Noord-/Oost- en Midden-Nederland
Achterhoek en Twente
Randstad
Zuidwest-Nederland
Zuidoost-Nederland

Koffiemachines kopen of huren

U kunt bij ons koffiemachines kopen. Indien van toepassing ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffiemachine(s). Bij koop kunt u kiezen voor een technische service- en onderhoudsovereenkomst. Huren tegen een aantrekkelijk tarief per maand is ook mogelijk. Huur is altijd inclusief onze unieke 4 uurs technische service. U betaalt niets extra's voor het voorrijden, de arbeid en eventuele onderdelen.

Totaalleverancier

Wij zijn dé totaalleverancier van Nederland. Wij leveren niet alleen koffiemachines, ook voor Cup-a-Soup automaten, frisdrankautomaten en vers- en zoetwarenautomaten (ook wel vending machines en spiraalautomaten genoemd) kunt u bij ons terecht. Ook voor deze automaten leveren wij een uitgebreid assortiment ingrediënten en toebehoren. Desgewenst onderhouden wij ook deze automaten met onze unieke Full Operating Service. Tijd voor koffie, tijd voor Coffee Fresh!

  • Totaalleverancier
  • Unieke 4 uurs technische service
  • Unieke Full Operating Service

Wat anderen van ons vinden