Tweedehands koffieautomaten

Coffee Fresh Beaumont in Echt is uw partner voor tweedehands koffieautomaten voor bedrijven en kantoren in Limburg en Zuidoost-Brabant. Zoekt u een betaalbare en betrouwbare koffieautomaat en is een nieuw exemplaar geen eis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben doorlopend verschillende tweedehands koffieautomaten op voorraad. Voordat de koffieautomaten een tweede leven krijgen, worden ze door onze technische dienst grondig nagekeken, schoongemaakt en, indien nodig, voorzien van nieuwe onderdelen. Wij leveren en plaatsen dus altijd een betrouwbare tweedehands koffieautomaat.

Waar maken wij voor u het verschil?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, aan de Ohmweg 6, direct gelegen aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Dit, in combinatie met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept, garandeert u dat u snel geholpen wordt bij een eventuele technische storing aan uw apparatuur. Storingen worden opgelost door onze eigen, goed opgeleide en vakkundige technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen we koffieautomaten in heel Nederland. U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste van Limburg, om verschillende koffieautomaten te bekijken en te testen. Tevens vertellen wij u graag meer over ons bedrijf en de mogelijkheden.

Tweedehands koffieautomaat huren of kopen

Bij ons kunt u een tweedehands koffieautomaat kopen. Indien gewenst ontvangt u een aantrekkelijke inruilkorting op uw bestaande koffieautomaat. Huren is ook mogelijk. Voor een aantrekkelijk huurtarief per maand is onze unieke 4 uurs technische service altijd inbegrepen. 

Offerte aanvraag tweedehands koffieautomaat

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wat anderen van ons vinden