Vending machines Limburg

Coffee Fresh Beaumont is dé Limburgse specialist in vending machines. Deze worden ook vers- en zoetwaren- of spiraalautomaten genoemd. Uw voordelen van een vending machine zijn:

  • 24-uurs beschikbaarheid van gekoelde dranken en zoetwaren;
  • uitgebreide keuze uit sterke en bekende A-merken;
  • controleerbaar verbruik (producten worden enkel tegen betaling uitgegeven);
  • u bepaalt samen met ons het assortiment en de inworpbedragen.

Welke vending machine past het beste bij uw bedrijfssituatie? Maak hiervoor gebruik van onze handige Keuzehulp.

Totaalleverancier Limburg

Als Limburgse totaalleverancier adviseren wij u ook graag over:

Wij zijn tevens officieel dealer van Nescafé, de grootste koffiebrander ter wereld. Daarnaast hebben we veel aandacht voor MVO in de bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat echter nog een stap verder: met de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom-Risse Roermond dragen we tevens ons steentje bij aan Social Return.

Waarom zijn wij uw beste partner?

Omdat wij gevestigd zijn in Echt, in het midden van de provincie Limburg, zijn de afstanden klein waardoor we u snel van dienst zijn met onze unieke 4 uurs technische service. Daarnaast zijn we een kleine en compacte organisatie met korte lijnen waardoor we snel en accuraat kunnen schakelen. Onze technische dienst bestaat uit eigen vakkundig en goed opgeleid personeel. Ook andere medewerkers die u regelmatig kunt tegenkomen zijn onze eigen routebezorgers. Deze bezorgen uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en leveren en plaatsen wij vending machines en overige automaten in heel Nederland.

Vending machine huren

U kunt bij ons vending machines huren tegen een aantrekkelijk bedrag per maand. Hierin zijn de technische service en het onderhoud inbegrepen. Wij leveren tevens een uitgebreid assortiment vers- en zoetwaren en zuivelproducten. Het assortiment en de inworpbedragen in de spiraalautomaat stelt u in overleg met ons samen.

Wat anderen van ons vinden