Vers- en zoetwarenautomaten

Coffee Fresh Beaumont heeft, naast koffieautomaten, een uitgebreid assortiment vers- en zoetwarenautomaten. In de volksmond worden deze ook spiraalautomaten en vendingautomaten genoemd. Uw voordelen van een vers- en zoetwarenautomaat zijn:

  • 24-uurs beschikbaarheid van gekoelde dranken en zoetwaren;
  • uitgebreide keuze uit sterke en bekende A-merken;
  • controleerbaar verbruik (producten worden enkel tegen betaling uitgegeven);
  • u bepaalt samen met Coffee Fresh Beaumont het assortiment en de inworpbedragen.

Om vast te stellen welke vers- en zoetwarenautomaat het beste bij uw bedrijfssituatie past, kunt u gebruik maken van onze Keuzehulp.

Totaalleverancier Limburg

Als Limburgse totaalleverancier adviseert Coffee Fresh Beaumont u ook graag over:

Coffee Fresh Beaumont is tevens officieel dealer van NESCAFÉ (NESTLÉ Total Solution Operator) en heeft veel aandacht voor MVO in de bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat echter nog een stap verder: met de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom Roermond dragen we tevens ons steentje bij aan
Social Return.

Uw voordelen met Coffee Fresh Beaumont

Omdat Coffee Fresh Beaumont gevestigd is in Echt, in het midden van de provincie Limburg, zijn de afstanden klein waardoor we u snel van dienst kunnen zijn met onze unieke 4 uurs technische service. Daarnaast zijn we een kleine en compacte organisatie met korte lijnen waardoor we snel en accuraat kunnen schakelen. Onze technische dienst bestaat uit eigen vakkundig en goed geoutilleerd personeel. Ook andere medewerkers die u regelmatig kunt tegenkomen zijn onze eigen routebezorgers. Deze bezorgen uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en levert vers- en zoetwaren- en overige automaten in heel Nederland.

Vers- en zoetwarenautomaat huren

U kunt bij Coffee Fresh Beaumont een vers- en zoetwarenautomaat (spiraalautomaat) huren tegen een aantrekkelijk bedrag per maand. Hierin zijn de technische service en het onderhoud inbegrepen.

Wat anderen van ons vinden